Welkom!

Welkom om mijn website! Leuk dat je interesse hebt in mijn reizen, verhalen of foto’s. Deze website ben ik begonnen om verslagen te maken van onze reizen naar Amerika. Voor familie, vrienden maar vooral ook om zelf nog eens terug te kunnen lezen. Met een rondreis doe en zie je zoveel dat je halverwege de reis al niet meer weet wat je de eerste dagen hebt gedaan.  Uiteindelijk heb ik toch ook de reizen naar Curacao en Scandinavië  hier maar bij gezet.

Zie het “Alle Reizen menu” hierboven voor al onze reisverhalen. Je kunt hier ook per dag lezen.
Hier linksonder in het menu kun je ook naar een vakantie gaan. Je begint dan bij de eerste dag van de vakantie.

Na blogs te hebben gehad op Travelpod en Blogspot heb ik toch maar alle blogs verzameld op een website. Helaas zijn daarbij de reacties verloren gegaan. Mocht je alsnog willen reageren, dat mag! 🙂

Heb je vragen of opmerkingen, neem contact op via e-mail of Instagram of onderaan de blogpagina. ik vind het leuk om je te helpen! Reacties op een reisverhaal zijn uiteraard ook van harte welkom.

Veel plezier!

Meest recente berichten

20-9 Parijs gecanceld en weer thuis

Ik voel mij al een paar dagen niet lekker. Snipverkouden, keelpijn, hoest als een zeehond en moe en bleh. Maar ja, we zouden nog naar Parijs. We kunnen nog annuleren en ons geld terugkrijgen maar het voelt wel heel naar om iets wat een half jaar geleden geboekt is 1 dag tevoren te annuleren. Ook heeft Huub er zin in en Derk is thuis met Elles, die is vast ook niet blij als we ineens 3 dagen eerder thuiskomen. Kortom, ik vind het heel moeilijk maar op het moment dat we het besluit hebben genomen ben ik opgelucht.

Parijs moet je doen als je ervan kunt genieten en je moet je lekker genoeg voelen om er uren te rond te wandelen. En dat is nu gewoon zeker niet het geval. Nu ook met corona, als ik in de metro een hoestbui zou krijgen, kijkt iedereen je ook aan met een blik waar je niet vrolijk van wordt…

De nacht in Ennezat van gisteren stond vast en konden we niet meer annuleren. Maar van daar naar huis was nog 950 km en voor Huub alleen is het best veel. We waarschuwden Derk dat we waarschijnlijk maandag thuis zouden komen maar mocht Huub te moe zijn, dan zouden we alsnog een hotel boeken ergens.

Na een nacht in het geweldige huisje in Ennezat zijn we om 6.00 uur opgestaan en om 7.00 uur weggereden. De reis ging eigenlijk heel voorspoedig en om 17.00 uur na alleen een file rond Rotterdam waren we thuis.

Heel jammer dat we Parijs moesten overslaan maar dat gaan we een andere keer wel doen. Zo ver is het gelukkig niet!

Ik heb voor de zekerheid een covidtest gedaan en die is negatief dus ik ben “gewoon” snipverkouden.

Wat een fantastische vakantie hebben wij gehad! Behalve het weekend in Garmisch Partenkirchen waar het niet stopte met regenen, hebben we ook echt mazzel gehad met het weer.

Wij zijn heel wat grenzen (10!) over gegaan deze reis en nergens gecontroleerd. Alle covidpapieren voor Italië en Frankrijk waren ook “voor niks” ingevuld. In Frankrijk zou ons overal gevraagd worden naar onze ‘green pass’ maar dat is een paar keer gebeurd bij een restaurant maar ook even vaak niet. Eerlijk gezegd is het ook in 2 seconden klaar en je mag naar binnen. Makkelijker dan dat je je naam en adres op een lijst moet invullen bij restaurantbezoek..

Ik wil iedereen bedanken voor het meelezen! Fijn dat jullie meegeleefd en meegenoten hebben. Bedankt voor de complimenten voor mijn foto’s van mijn simpele cameraatje. (Zo blij dat ik niet steeds die grote mee hoefde te slepen) Ik weet dat reageren via het blog lastig is. Maar ook op andere manieren heb ik veel reacties gekregen, bedankt dus ook daarvoor!

Tot een volgende keer weer!!😘😘🌞

  1. 19-9 Van la Ciotat naar Ennezat 5 reacties
  2. 18-9 Les calanques Geef een reactie
  3. 17-9 Park Mugel en strand Geef een reactie
  4. 16-9 Route des Crêtes en Cassis Geef een reactie
  5. 15-9 Van la Faviere naar la Ciotat Geef een reactie
  6. 14-9 Sunrise, Bormes en strand Geef een reactie
  7. 13-9 Dagje relaxen Geef een reactie
  8. 12-9 Van San Remo naar La Faviere Geef een reactie
  9. 11-9 Rustdag in San Remo Geef een reactie