5-8 Van Zoetermeer naar Brussel

De eerste overnachting tijdens de vakantie is in Brussel in hotel Holiday Inn Express in Diegem waar we de auto kunnen laten staan bij het hotel tot we terugkomen. 
De rit naar Brussel is erg vlot gegaan. We zijn om 4 uur ’s middags vertrokken en zonder ook maar een file tegen te komen naar ons hotel in Brussel gereden. Onderweg wel alvast wat gegeten in een wegrestaurant tussen Antwerpen en Brussel.
De auto op het parkeerterrein van de Holiday Inn Express uitgeladen en ingecheckt. Bij het inchecken kregen we al te horen dat de shuttlebus naar het vliegveld voor de volgende ochtend al volgeboekt was. We hebben daarom meteen maar een taxi besteld voor half negen. We hadden hier twee kamers met tussendeur, zodat de jongens hun eigen bedoeninkje hadden. Lekker vroeg naar bed gegaan om de volgende dag uitgerust te kunnen beginnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *