7-8 dag San Diego

Vanochtend redelijk fris om 6.00 uur opgestaan en een stevig ontbijtje laten aanrukken in de Bue Pearl (voor de kenners: geen dochter onderneming van de Blue Oyster)
De jongens bestelden enthousiast een berg pancakes maar hebben nu ook geleerd dat eentje wel genoeg is.
Het smaakte allemaal heerlijk en een lunch is na zo’n ontbijt niet meer nodig.

Mooie kust

Daarna op zoek naar een mall via een route langs het strand; wat is het hier prachtig!! Het is zo raar om hier nu te zijn na alle voorbereidingen dat het bijna niet echt lijkt! Ik krijg er af en toe de slappe lach van, de limo’s, politiewagens etc. Net of we in een film zitten. 

Toen naar de Fashion Mall met 200 shops, bij Macy’s voor Huub, Tom en Derk een shirt gekocht en ergens anders nog Nike schoenen voor beide boys.  Niet slecht voor een eerste dag!
Daarna weer terug naar het hotel, even relaxed en omgekleed en op zoek naar een strand…dat werd wat moeilijker, of het was geen echt strand óf je kon er niet parkeren. Uiteindelijk maar opgegeven, wel een hoop moois gezien onderweg. Huub went al aan het rijden hier en het bevalt wel in onze SUV.

Terug bij het hotel blijkt er een huwelijk plaats te vinden vlak voor ons terrastuintje aan de waterkant, zo leuk! Met stoeltjes en bloemen en van alles en wij zaten eerste rang. Het was erg romantisch, hij ging voor haar zingen en er waren 5 best men en 5 bruidsmeisjes, leuk om gezien hebben!! Om 19.00 uur op zoek naar een restaurant en die uiteindelijk bij het winkelcentrum gevonden, the Outback, echt het lekkerste wat ik ooit heb gegeten! Tom was zo moe dat hij bijna aan tafel in slaap viel…
Weer terug bij het hotel nog even naar het vuurwerk gekeken van Sea World (hier vlakbij) en om 22.00 hadden we het wel gehad voor vandaag. We moeten echt nog wennen aan het tijdsverschil!

French toast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *