8-8 San Diego Zoo

Vandaag was ik (Marjolein) om 6.30 klaarwakker. Zo heb je wat aan je dag. Maar even op het computertje gezeten, de douche getest en daarna maar weer ontbeten. Vandaag de Big sur getest, gegrilde ham, scrambled eggs, worstje, toast en soort rosti. Vult lekker! Je koffie en thee wordt constant aangevuld, Huub stuitert zowat van alle koffie.

Daarna de tas gepakt en op weg naar de San Diego Zoo. De grootste of mooiste ter wereld, dat weet ik nou niet meer maar het was in elk geval echt de moeite waard!! Zo mooi en ruim en heerlijk in de schaduw door de hoeveelheid hoge bomen en planten. We begonnen met een rondrit per bus, de highlights in 35 minuten . Daarna de Koalabeertjes (ahhhh lief)

Je moet wel een plan maken want de hele dierentuin red je niet in een dag. Ook nog een skyfari gedaan, soort kabelbaan over het park. De omgeving is hier zo mooi, de bananenbomen en mega palmbomen en prachtige bloemen en cactussen.
Fraai allemaal, we hebben genoten!! Wel pijnlijke voeten in mijn gympen die ik voor het eerst aan had maar die zijn gelijk lekker ingelopen. 

Op de terugweg over de Coronadobrug gereden naar Coronado Island. Een hele hoge brug die zo hoog moet zijn omdat er marineschepen onderdoor varen. Prachtige huizen gezien ook.

Daarna weer naar het hotel waar weer een bruiloft plaats vindt voor onze neus. Even relaxen en dan weer op zoek naar iets te eten voor onze voorlopig laatste avond in San Diego…

Ik had wat gelezen over Denny’s, die dus maar uitgeprobeerd. Leuk, echt zo’n amerikaanse diner met bankjes. Huub had een T-bone en de jongens en ik een hamburger (megaveel verschillende keuzes) met patat, de glazen fris zijn erg groot en tot onze verbazing krijg je er gratis refills die al beginnen als je je glas half leeg hebt. Er wordt er gewoon weer een naast gezet!
Het smaakt allemaal heerlijk en is niet met een Mc Donalds te vergelijken. Ook de toetjes zijn heerlijk, Tom en ik nemen een milkshake en daar krijg je de versgemaakte milkshake in een groot glas en was er over is in de aluminium beker ernaast waardoor je bijna 2 milkshakes krijgt! Wat een narigheid! 😉 Het is maar goed dat we de lunch steeds overslaan. Eenmaal thuis moet ik Derk om 21.45 wakker maken als het vuurwerk weer begint. Het lukt maar net, Tom ligt al in coma en na het vuurwerk storten we allemaal in slaap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *