9-8 Van San Diego naar Los Angeles

Vanochtend weer bijtijds opgestaan en ontbeten in de Blue Pearl, te lekker allemaal.
Marjolein heeft de koffers omgepakt zodat de jongens en wij onze eigen koffers hebben en de kleding en spulletjes niet meer verdeeld zitten over vier koffers.

Het plan was om vandaag van San Diego naar Los Angeles via La Jolla en Torrey Pines State Park (strand) en Carlsbad te rijden maar dat is iets aangepast aangezien we La Jolla al bezocht hadden. Het eerste gedeelte hebben we dus gedaan over de Interstate 5 (een weggetje met 16 rijbanen) en weer terug naar de kust langs Carlsbad, Oceanside, Dana Point en Huntington Beach over de Pacific Coast Highway.
Onderweg nog gestopt bij verschillende strandjes waar het mogelijk was om te parkeren. Veel rotsige stranden en maar weining echte zandstranden tegengekomen. De strandjes die ‘ligbaar’ waren waren dan ook overvol. Het was natuurlijk ook zondag.

Derk heeft in ieder geval wel zijn bodyboard kunnen proberen in de Pacific Ocean bij Oceanside. Toch heel anders dan Dutch Waterdreams in Zoetermeer. Er moest nog van Derk bij vermeld worden dat er wel golven waren van wel 2 meter. Ze vonden het geweldig.

Rond half vier zijn we aangekomen in het hotel in Los Angeles, het Best Western Redondo Beach. We hebben er twee grote kamers, weer met een tussendeur en grote king size bedden (2×2 m.) en een bank, 2 stoeltjes en een bureautje. We hebben een douche genomen en weer gegeten bij de dichtstbijzijnde Denny’s.

’s Avonds hebben we niets meer gedaan en zijn om 22.00 uur naar bed gegaan. Allemaal weer direct in slaap gevallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *