17 juli: Van Zoetermeer naar Brussel

Vanmorgen de wekker gezet om om 7.00 uur in te checken voor morgen. Ook hebben we meteen alle boardingpassen kunnen uitprinten, zelfs die voor de 2e en 3e vlucht morgen. We zitten steeds met zijn drietjes naast elkaar op een rij van 3.

Daarna nog eventjes terug in bed, de laatste uurtjes in ons eigen bedje in een maand…..

Rond 10.00 uur toch maar opgestaan. Ik heb toch nog even gestofzuigd zodat Tom ziet hoe ik mijn huis over 4 weken weer terug wil zien. 🙂

Laatste spullen in de koffers, iedereen nog even douchen, Tom laten zien hoe de wasmachine werkt etc. en om 14.00 uur verzamelen we alle spullen en rijden binnen 2 uur naar Novotel Zaventem. Dat was wel heel snel, we hadden op 3 uur gerekend.
Nog even tijd om te relaxen voor we naar een Grieks restaurant in de buurt gaan voor het laatste avondmaal met zijn viertjes, voordat Tom weer met onze auto naar huis rijdt.
Heerlijk buiten op een terras gegeten en met allerlei bloemen om ons heen, waanden wij ons al echt op vakantie, maar dan in Griekenland.
Daarna weer terug naar het hotel waarna Tom met onze auto naar huis vertrekt. Toch wel raar hoor voor het eerst zo lang weg zonder hem. Hopelijk gaat het allemaal goed en vermaakt hij zich ook deze 4 weken.
Pas rond 20.45 uur is hij weg dus dat betekent dat we nog minstens 2 uur wakker moeten blijven voor hij kan bellen dat hij veilig thuis is gekomen.
Morgenochtend hebben we de shuttle besteld om 4.40 uur dus de wekker is om 4.00 gezet!
Dat wordt een hele lange dag dus horen jullie ons pas vrijdag weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *