21 juli: Van Estes Park via RMNP naar Casper

Best wel weer lekker geslapen, het wordt steeds iets later. Dit hotel staat bijna aan de weg maar daar hebben we niets van gehoord!
Wel weer pijn in mijn been. Ik loop ’s morgens echt te strompelen tot mijn pilletje gaat werken. Balen hoor, hopelijk wordt het wel beter…
We ontbijten in onze grote kamer met prachtig uitzicht op de bergen. We hebben brood gekocht gisteren met wat belegjes en wat fruit en sap. Daarna bekijken we de kaart en wat foldertjes om te bepalen wat we vandaag nog willen zien.
Rond 10.00 vertrekken we uit dit hotel en gaan het park weer in. We gaan naar het Visitor Center van Beaver Meadows en zien er een saaie info film en kijken in het winkeltje

Hotel in Casper

Hotel in Casper

Daarna door en nu een stuk verder over de trailridge road. Af en toe echt heel eng langs de afgrond. Zou toch lullig zijn, beetje verkeerd sturen en je stort ver naar beneden. Aan het begin van de vakantie is dat toch een beetje jammer.
Maar wat een uitzichten! we stoppen op een gegeven moment ergens met gelijke hoogte met wat sneeuwplekken en het is er ook bijzonder fris en het waait hard!

Rond 12.00 gaan we maar richting uitgang en door naar Casper want dat is nog ruim 400 km.

Het is een eind rijden en de omgeving veranderd regelmatig van rotsen met snelstromende rivieren tot in the middle of nowhere grasvlakten tot weer bergen.
Onderweg stopen we voor koffie en later een ijsje en tegen 18.00 komen we aan bij het Holiday Inn hotel in Casper. Mooi hotel, ruime kamer, erg mooie badkamer en snel internet. Ik heb nu ook wat meer foto’s gezet bij gisteren! Even kijken dus!

Tegen 19.00 uur gaan we naar de Olive Garden. Dit is een bekende keten van Italiaanse restaurants die goed bekend staat. We eten er erg lekker en de bediening is weer bijzonder vriendelijk! Toe hebben ze een tiramisu die voor het eerst eens echt zo is als thuis! Mmm nu even liggen.. Trusten!! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *