23 juli: Van Cody naar Gardiner (Yellowstone)

Redelijk geslapen vannacht ondanks alle stress en aan de bedden lag het niet, die waren echt lekker. We hebben Tom thuis even gebeld, fijn om hem even te horen! We hebben maar niets verteld over mijn toestand. (dit blog is ook later aangepast, we hebben het maar geheim gehouden)
Ook ’s morgens een pijnstiller genomen van het ziekenhuis want d ibuprofen mag ik niet meer slikken in combi met de bloedverdunners.

Daarna de boel weer gepakt en ontbeten bij een aparte ontbijttent. Iets van Peter’s cafe& Bakery. In elk geval, je hoeft er niet heen.
Daarna gekeken bij Cody’s Old Town met een straatje zoals het vroeger was. We liepen erheen, vonden het van afstand al niet veel en toen we zagen dat we er $8.00 p.p. voor moesten betalen, zijn we snel verder gereden. We blijven tenslotte Hollanders!

Daarna zijn we gaan rijden richting de noordkant van Yellowstone. Ik ben achterin gaan zitten met mijn benen omhoog. Dat leek een goed idee maar al snel word ik zo misselijk dat ik weer voorin ga zitten. Met de airco vol in mijn gezicht en een plastic zak voor mijn neus. We rijden over de  beroemde Beartooth Highway. Lang end maar mén, wat is dat mooi! Bijna niet echt! Huub en Derk zijn op een gegeven moment ook naar sneeuw gaan lopen. Bijzondere ervaring hoor! Foto’s volgen later. 🙂 Helaas zijn het slingerwegen en ik spuug alles van de afgelopen dagen eruit. Wat zonde, ik had mij  zo verheugd op deze mooie route, nu zie ik vrijwel niks…

Old town Cody

Old town Cody

Onderweg al bizons en hertjes gezien, zo gaaf!!
Eigenlijk zouden we vandaag al bij de hot springs kijken maar omdat het al best laat was én ik me niet lekker voelde zijn we maar naar het hotel gegaan waar we om 17.00 aan kwamen en heb ik eerst een uur geslapen. Daar knapte ik gelukkig weer iets van op. De mannen zijn samen ergens wat gaan eten. Ik was zo blij dat ik lag….

We zitten overigens weer in een mooi hotel, prachtig uitzicht en op 800 meter ofzo van de noord- ingang van Yellowstone. Morgen zitten we in een cabin zonder internet dus jullie horen minimaal 1 dag niks van ons!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *