8 augustus: Los Angeles ->Pacific Coast Highway ->Grover Beach

Heerlijk geslapen in Agoura Hills. Ik ben weer als eerste wakker om 7.00 uur en chat met Tom thuis en mail met zus Bri. Facebook checken etc. Lekker relaxed. Daarna douchen en na 9.00 worden de mannen ook bijna wakker. Uiteindelijk is het weer 10.30 voor we vertrekken.
Eerst richting Malibu, waar je graag in zo’n huisje aan het strand zou wonen. Prachtig al dat eerste stuk Highway 1, oftewel de Pacific Coast Highway.
Onderweg stoppen we af en toe bij een State Beach om even te lopen en een foto te maken. Later ook nog bij een mooi Lake waar ik de naam niet meer van weet. We rijden via Santa Barbara maar gaan ook daar weer 7x mis en rijden uiteindelijk door naar Solvang. Dat is een soort Deens dorpje waar ze Deense restaurantjes, bakkerijtjes etc

Uitzicht uit het hotel in Agoura Hills

Uitzicht uit het hotel in Agoura Hills

hebben. Ook de bouwstijl is Deens. Mijn vader is half Deens en we zijn vaak in Denemarken geweest dus ik vind het hier erg leuk en moet hier uiteraard wienerbrod eten.(danish in USA) We wandelen er gezellig rond en vinden een bakkerijtje waar we kunnen kiezen uit veel soorten en nemen er lekker koffie en thee bij. Mmm heerlijk is het en supervers!

Daarna gaan we door Grover Beach. Eerst checken we weer een Marshalls voor een tas voor mij en RL schoenen voor Tom. Ze hebben alleen gifgroene, die wil hij vast niet. We vinden wel nog 2 T-shirts voor hem. Een Guess en een Hurley, hopelijk vindt hij ze leuk. Ik koop er een Tommy Hilfiger tas. Niet echt een handtas maar een die ik kan gebruiken om mijn brood, drinken en plu mee naar mijn werk te nemen. Ze hebben wel Michael Kors tassen van $298.00 voor $149.00 maar met goud en die vind ik niet mooi en eigenlijk is het nog steeds veel geld

Lake zonder naam

Lake zonder naam

Ook hebben ze gebreide Uggs voor $130.00 maar dat is het ook net niet. Derk vindt toch weer slippers en onderbroeken die hij wil, dus uiteindelijk hebben we toch weer wat bij elkaar gesprokkeld.

Rond 18.00 zijn we dan bij het hotel, ziet er leuk uit, lage gebouwen, mooie ruime kamer met redelijk brede bedden (hoera!). We installeren weer de koffers, computer, toilettassen etc. en checken de restaurants in de buurt via Google. Naast het hotel zit een restaurant A.J. Spurs Saloon and Dining Room. Daar gaan we maar eens heen, hoeven we niet weer de auto in.
Helaas laat ik mijn tas mét fototoestel in de kamer liggen. Wat een gaaf restaurant, vol oude zooi, gekke oude foto’s, hertenkoppen, lasso’s, knalroze leren chesterfield banken etc. echt supertacky. Erg leuk om foto’s te maken….maar helaas.

We krijgen eerst een soep, nog zonder wat besteld te hebben. Heerlijk! Daarna bestellen we en daar krijgen we een uitgebreide salade bij, waarna we bijna vol zitten. Eten is lekker maar niet bijzonder vind ik maar de entourage maakt dat weer helemaal goed.
Toe krijgen we ook nog een drankje van het huis, Huub een amaretto, Derk een root beer float en ik een thee. Ik neem een slokje van Derk, getver zoiets smerigs heb ik nog nooit geproefd. Er zit sassefras in. We zoeken dat later op en het blijkt laurier te zijn. Nou daar moet je geen drankje van maken.Echt heel lekker vindt hij het ook niet geloof ik maar hij drinkt het op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *