13 juli: Lange reisdag naar Syracuse met serious nature!

Lekker geslapen hier in dit hotel (Maplewood Suites Extended Stay Liverpool), ik ben wel nog steeds snipverkouden en schijn af en toe zachtjes te snurken. Nou ja, mag ik ook eens?
Ik schrijf het verhaal van gisteren, we pakken vast wat in, douchen en nog net op tijd zitten we aan het ontbijt in het hotel dat tot 9.30 is. Het is best goed verzorgd, lekkere cinnamon rolls, scones, muffins, fruit en yoghurt etc.
Rond 10.15 checken we uit en gaan we rijden. Het is een redelijke mooie rustige route. Onderweg betaal je tol en wij vragen ons wel af waarom want de wegen zijn wel echt  de slechtste die we tot nog toe hebben gezien. Af en toe zitten er flinke gaten in. Temperatuur is de hele dag rond de 32 graden en flink zonnig.
We komen langs Rotterdam, Amsterdam en Rome en Poland!
Onderweg lunchen we met een pretzel van Auntie Anne.

Rotterdam

Rotterdam

Tegen 15.00 zijn we in ons hotel, het ziet er netjes uit. We gooien onze koffers neer, appen nog even met onze Tom thuis en gaan daarna naar de Destiny Mall, echt een mega grote mall met alleen al 20 restaurants. We kopen het e.e.a. bij Hollister, Abercrombie &Fitch en nog nieuwe Nikes voor Derk. Er is ook een guitarshop waar Derk wat gitaren uitprobeert maar we kopen toch maar niks.
Dan komt weer de grote beslissing van de dag: waar gaan we eten? We besluiten voor de Cheescake Factory te gaan, waar ze ook echt avondeten hebben. Penny van the Big Bang werkt er. 🙂
Ik heb zalm met broccoli en mashed potatoes, Huub shrimps en Derk een sirloin steak. Lekker hoor!
Nou kun je natuurlijk niet bij de Cheescake Factory gaan eten zonder Cheesecake te nemen. Pff wat een keuze! We nemen een beslissing en het is superlekker maar we eten het geen van alles op en laten het boxen. Ideaal! Hebben we vanavond of morgen nog wat.
Daarna weer terug naar het hotel (4 minuten van de mall) en daar zitten we op computers, tablets en kijken wat tv. Niet zoveel spannends dus vandaag. Ook wel eens lekker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *