Voorwoord vakantie Florida 2017

In de zomer van 2010 zijn wij al eens met onze zoons in Florida geweest. Toen deden we een korte rondreis en 2x een villa. Ik vond het verschrikkelijk heet maar het was er zo mooi! Helaas hebben we veel plekken overgeslagen of zijn er te kort geweest. Wij zijn toen in 1 dag van Miami naar Key West gereisd en de volgende dag terug. Zo zonde, want ik vond het paradijselijk daar. Daarom gaan we nog een keer, nu in april/mei (hopelijk minder heet en benauwd) en nemen we langer de tijd voor de Key’s én voor de westkust. Na een hoop twijfel tussen goedkope tickets via Dusseldorf en met tussenstops besluiten we nu toch maar voor het gemak te gaan en boeken via Tui een rechtstreekse vlucht naar Miami. We stellen een route op en boeken de hotels en een week appartement aan het strand van Fort Myers beach. De hotels heb ik in eerste instantie geboekt via Expedia maar daarna bijna allemaal weer geannuleerd toen ik voor veel minder hotels kon boeken via Hotwire of Priceline. Tja je bent Hollander of niet! 🙂 Onze zoons Tom (22) en Derk (19) komen samen ook een ruime week over terwijl wij daar zitten, om mijn 50e verjaardag te vieren. Gezellig!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


Dit blog stond eerst op Travelpod. Helaas is deze site opgeheven. Daarom is de boel gekopieerd en hier geplaatst. Alle reacties zijn daardoor helaas wel verloren gegaan! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *