22 juli: Weer op weg naar huis.

Bedankt voor het volgen van ons blog! xx

de plannen: Vandaag gaan we naar huis en dat wordt een lange dag (of eigenlijk dagen).
We vliegen pas om 22.30 uur. Rond 19.00 moeten we dus de auto terugbrengen naar Avis op EWR. Tot die tijd hebben we dus nog. Het plan is om vandaag te shoppen. Als het goed is weten we dan hoeveel we nog in de koffer kunnen krijgen. Er is een supergrote mall: King of Prussia Mall, 160 North Gulph Road, King of Prussia, Pennsylvania 19406, United States (ook Hollister en Abercrombie)

Het is een van de grootste malls in Amerika en is belastingvrij op kleding en schoenen.
Of naar Evt. via Oxford Valley Mall ( Abercrombie Outlet) naar Washington Address (Ook Gap, Hollister, Aeropostale) 2300 E Lincoln Hwy Langhorne, PA 19047

Het is 130 km. naar het winkelcentrum en daarna 150 naar New York. Daar of onderweg wat eten en dan vliegen we weer richting huis. De 23e landen we (via Londen) om 16.15 uur in Oslo en hopelijk halen we onze vlucht van 19.00 uur van Oslo naar Amsterdam met Norwegian.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *