21 juli: Dagje shoppen

Lekker geslapen in het heerlijke grote bed. ’s Morgens is het wel lawaaiig door buren en de muren zijn vrij dun zo te horen. Vanmorgen hoorde ik het regenen, om 11 uur is het nog steeds erg bewolkt. Oke geen strand dus, wat nu? Gisteren kwamen we langs Tanger Outlet shops hier 5 autominuten vandaan. We besluiten daar te gaan kijken en ook te ontbijten. Tegen 12.00 hebben we een parkeerplekje gevonden en zien dat de Applebee’s om 11.00 open is gegaan. Het blijkt dat het Change your taste day is. We kregen 2 gratis samplers van voorgerechten. Elke volgende die je nam was $3.00. We bestelden er een aantal en deelden alles. Soort tapasjes, was erg lekker. Beetje apart als ontbijt maar ach, het was ook eigenlijk meer lunchtijd.
Daarna toch maar wat shops bekijken, we kopen bij Timberland 2 shirts voor Huub, bij Nike schoenen voor Derk en felrose gympen voor mij.

En bij Abercrombie nog een mooi vest voor Derk en een shirt voor Tom. Huub haalt nog koffie bij Starbucks en kijkt bij een grote winkel met 600 verschillende hengels en jachtgeweren etc. Ze hebben er ook opgezette beren etc en een groot aquarium met kleine haaitjes.
Uiteindelijk is het 4 uur later als we weer naar het hotel gaan.
Tegen 19.00 gaan we weer diezelfde kant op voor ons laatste diner hier in the States bij de Ruby Tuesday. De serveerster is een schatje en we zijn melig en hebben weer een paar keer de slappe lach. Het was een hele gezellige vakantie met ons drietjes!

Foto’s hierbij zijn van gisteren toen het nog zonnig was. Vandaag heb ik geen foto’s gemaakt.

Morgenochtend gaan we de boel inpakken en wegen. Afhankelijk van het gewicht kijken we of we nog kunnen shoppen morgen. We komen langs een grote outlet in Kings of Prussia en we moeten pas morgenavond rond 19.00 de auto inleveren en vliegen om 22.30 uur weer via Londen en Oslo terug.
Donderdagavond laat zijn we dan weer thuis als we geen vlucht missen.  We hebben nog internet tot 9.00 morgenochtend. Bij jullie 15.00 uur. Daarna dus niet meer!

PICTURES & VIDEOS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *