20 juli: Naar Atlantic City via mooie route en met de ferry

Ik was zelfs nog voor de wekker van 6.45 uur wakker. Om 7.30 vertrokken we richting Lewes voor de ferry. Het was ’s morgens zo vroeg al 31 graden. Volgens de planning zouden we 10.45 arriveren en we hadden gereserveerd voor 12.15 uur. Tijd genoeg dus om ergens te ontbijten. We zochten een restaurantje langs de route op de Tomtom maar meer dan een Subway vond ie niet. Toen reden we vorbij een Cracker barrel, shit! Waarom stond die er niet bij? We probeerden terug te komen maar dat lukte voor geen meter en hebben we maar opgegeven. Uiteindelijk dus toch weer bij de Subways terecht gekomen. Derk en ik vinden het wel lekker maar Huub vindt er niks aan. We komen over een grote brug, the Cheasapeak Bridge, mooi! De geplande aankomsttijd is inmiddels 11.15 dus we hebben nog steeds een uur over. Onderweg zien we weer een Marshalls, toch weer even kijken of deze weer iets anders leuks heeft. We kopen er een kadootje voor Tom en Derk vindt een grote rugzak van Kenneth Cole voor school waar zijn grote laptop in past. Weer in de auto pak ik de papieren voor de ferry en zie dat we er een half uur voor vertrek moeten zijn, oeps! Gaan we dat halen? Het is nog 10 minuten rijden en we zijn 25 minuten voor vertrek en we mogen er gewoon in. Pff gelukkig. We hadden gereserveerd maar dat had ook niet gehoeven, denk ik. We rijden de boot op en lopen naar boven. Er staan heerlijke relaxstoelen en daar gaan we zitten op het dek. Het is er erg warm maar als de boot eenmaal vaart is het heerlijk. Voor het eerst deze vakantie doen we een klein kleurtje op. Ik had nog gehoopt op dolfijnen ofzo maar helaas, niets te bekennen. We doen er ruim een uur en een kwartier over voor we in Cape May zijn. Daarna rijden we richting Atlantic City maar gaan af en toe van de weg af, richting strand en leuke plaatsjes. O.a. bij Avalon en Ocean City. Mooie plaatsjes en oohhh die huizen, kwijl!
Het is echter nog steeds 35 graden en vrijwel windstil

The bridge

The bridge

We gaan dus maar even niet het strand.
Tegen 16.30 uur zijn we dan bij het Taj Mahal hotel van Trump. We parkeren de auto in de garage en dan is het een eind lopen naar de incheckbalie. Het hotel is megagroot. Huub en Derk blijven onderweg staan met de koffers en ik ga inchecken. Er staat een rij en het schiet ook nog eens niet op. Derk komt kijken waar ik blijf als ik bijna aan de beurt ben. Dit is het negende hotel deze vakantie. Allemaal heb ik ze geboekt en betaald maar op naam van Jacob Wagemaker (zo heet Huub officieel) . Deze receptionist weigert ons in te checken. Huub moet zich melden. OMG, ik stuur Derk naar Huub en ik blijf opzij staan om te voorkomen dat we zo weer in die rij moeten staan. Met Huub erbij checkt hij ons in. We hebben geboekt bij Expedia voor de Taj Mahal featuring the Chairman Tower, voor 2 queensize bedden. Deze kamers zijn nog niet klaar, dan moeten we ruim een uur wachten. Waarom, het is na 17.00 uur?

Deze zie je veel, echt barns!

Deze zie je veel, echt barns!

Hij heeft wel een kamer met Kingbed en dan kunnen we voor $25.00 voor 2 dagen een kot krijgen (een extra 1 persoonsbed) Na de afgelopen 3 nachten in een bed van 1.40 breed, lijkt een bed van 2.00 bij 2.00 ons wel lekker dus nou, vooruit doe maar. We gaan naar de kamer, 2419 op de 24e etage. De liften zijn superdruk, we moeten er een paar laten gaan. Als we boven zijn, is de kamer mooi en groot maar volgens mij niet in the Chairman tower (luxere gedeelte). We bellen naar beneden en vragen het, nee we zitten niet in the Chairman. We moeten maar klagen bij de receptie. Huub en ik weer naar beneden. Ik klaag bij de receptionist die ons hielp, Huub staat in een andere rij. De mijne zegt dat er wel staat featuring en dat dat betekent dat het er is maar niet dat wij daar dan slapen? Wat?? Huub haalt mij, hij heeft iemand gevonden die voor ons gaat bellen. De vrouw die op zich vriendelijk is belt en zegt dat we echt hebben betaald voor Trump tower en niet voor Chairman en dat het een fout is van Expedia waar zij niets aan kan doen….

Bij de Ferry

Bij de Ferry

Ik vind het heel bijzonder allemaal maar dan ga ik maar bj Expedia klagen! We geven het op want ze geeft niet toe en we taaien af naar de kamer. Ik wilde eigenlijk hier nog even naar het strand maar Huub en Derk hebben geen zin en eigenlijk is het inmiddels ook al laat. We kijken daarom eerst eens rond in het hotel, het is groot! Veel restaurants, winkeltjes etc. Echt als in Las Vegas. Daarna lopen we naar de Boardwalk buiten langs het strand, kijken op de pier bij een soort kermis en verbazen ons over de mannetjes die mensen duwen in hun karretjes. Ze lopen echt heel snel en dat met deze temperaturen. We kijken bij Hard Rock cafe waar Derk plectrums koopt (om gitaar te spelen) Uiteindelijk eten we bij een restaurant in het hotel.
We willen internetten maar wifi kost 12,50 per 24 uur per apparaat! We hebben alle 3 een mobiel en dan nog de laptop en een tablet. Dat zou dus 5x 12,50 zijn en dat x2 want we zijn hier 2 dagen. Dat zou komen op 125.00 plus tax. Wat een naaiers! Dat doen we dus maar niet. We wachten tot morgenochtend zodat we maar 1x 24 uur hoeven en sluiten de tablet aan en betalen 1x 12,50. Huub gebruikt de usb kabel met de tablet als tussenpunt. In elk geval werkt het nu voor 2 apparaten. Via app zijn we dus niet te bereiken nu. Heb je ons nodig dan via dit blog of via Facebook.

We kijken nog tv op de kamer en gaan bijtijds slapen, Heerlijk in het grote bed!

PICTURES & VIDEOS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *