15 april: Dag Miami en omgeving

Doodmoe zijn we gisteren rond 22.00 gaan slapen. Om 2.15 werd ik wakker en dacht ik dat al 6.00 uur zou zijn. Toch maar weer gaan slapen en uiteindelijk om 4.30 uur wel echt wakker. Huub ook en we zijn maar even op onze tablets gaan kijken en ik ben het verhaal van onze soepele (mwah) heenreis gaan schrijven. Om 5.30 uur dacht ik toch ook nog te gaan slapen maar dat lukte echt niet meer. Daarom besloten we maar om er gebruik van te maken en naar Miami Beach te rijden. Ik had van tevoren al een betaalbare goede parkeergarage uitgezocht in the 13th street en dat was een perfecte locatie. De zon zou opgaan om 6.59 uur en precies die tijd stonden we in de garage.Te laat dus, maar ik heb nog wel leuke foto’s kunnen maken. Op het strand, in Lummus Park en op de Ocean Drive met alle Art Deco hotels. Eerst een stuk gelopen over het strand. Er stond een finke wind maar de temperatuur was heerlijk!

Miami Beach

Zo vroeg was het er ook heerlijk rustig!

Daarna zijn we naar Biscayne Bay gereden voor een ontbijtje. De winkels gingen pas om 10.00 uur open en zo laat was het nog niet. Gelukkig konden wel wel aan het water met uitzicht op de bootjes een lekker ontbijtje krijgen; Huub een french toast en ik yoghurt met veel vers fruit en granola. Was heerlijk!

Miami Beach

Ik zag er ook mijn eerste eekhoorntje deze vakMiami Beachantie. Het kreng wilde helaas niet op de foto. Ook hebben we al weer aardig wat pelikanen gezien.

Hier vandaan zijn we naar Coconut Grove gereden. Wat een mooie omgeving, wegen en huizen. We hebben er met de gopro gefilmd. Dan plaatsen we nog wel een keer.

Miami

Vanaf hier door naar een grote Walmart op zoek naar o.a. een koelbox, flesjes water, after sun etc. Koelboxen waren helaas niet te vinden. De rest wel. Ook nog even bij een Walgreens mijn favoriete Neutrogena oogschaduw gekocht.

Inmiddels was het 13.00 uur en begonnen wij compleet in te storten. We zijn terug gegaan naar het hotel, hebben ons blog afgemaakt, geappt met ouders en kids en daarna 2 uurtjes gaan slapen. Pff daar waren we aan toe. Later nog de koffers opnieuw ingedeeld en foto’s op de computer gezet.

Tegen 18.00 uur zijn we eerst nog bij de Publix gaan kijken naar een koelbox maar toen we het vroegen, bleek dat deze dingen per juni of juli worden verboden en dat ze dus vrijwel nergens meer te koop zijn. We hebben nu een soort koeltas gekocht. Hopelijk werkt die ook een beetje.

We zijn doorgereden naar een TGI, heerlijk om hier weer te zijn! Lekker gegeten en gezellig gekletst en mensen gekeken. Blij dat ik een spijkerjasje mee had want die airco’s overal staan zo koud afgesteld!

Nu is het bijna 22.00 uur en ik begin alweer in te storten. Zo lekker slapen en morgen richting Key West. Zin in! Helaas zijn precies de dagen dat we daar zijn t/m 20 april slecht qua weersverwachting. Dat is echt wel wel heel erg balen. Hopelijk valt het mee! Morgen is nog de beste dag dus hopelijk pakken we ergens wat zon mee.

O ja, de auto rijdt en zit heerlijk. Ik heb de laatste 2 maanden erge last van mijn rug en schouder gehad en deze auto steunt precies op alle goede plekken. Alleen die airco overal in mijn nek is nog niet lekker dus loop ik met sjaals in mijn nek. Verder gaat het gelukkig wel redelijk goed dus ik ben best tevreden.

Tot morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *