7 december: Weinig spannends, genieten van de laatste dag

We zijn gisteren laat gaan slapen en daarom worden we voor het eerst pas wakker terwijl het al licht is. We hebben besloten er een rustig dagje van te maken dus we hebben geen haast. Lekker beetje lezen en op de  telefoon/tabet etc. Daarna een ontbijtje en om 10.30 lagen wij op het strand. Vandaag voor het eerst een groene vlag en een lekker rustig zeetje waar we dan ook direct inspringen. Heerlijk!
Om 13.00 uur is Huub doorbakken genoeg en gaan we terug. Dag strand! Snik…

Ik heb gisteren aardig wat nieuwe beten opgelopen en alle medicijnen en cremes helpen niet echt. Ik kan het niet laten af en toe flink te krabben. Het is dat het hier in de zomer zo bloedheet en benauwd is en dat er zoveel bugs zijn, anders zou ik hier best willen wonen. Qua temperatuur woon ik toch liever in Californie denk ik.
We gaan douchen, lunchen en we zetten een wasmachine aan zodat we morgen een schone onderbroek hebben en ik thuis niet zoveel was heb. Daarna even nagels lakken en weer wat lezen.
Echt een vakantiedagje. Om 17.00 uur blijkt de wasdroger niet te werken of niet aangezet te zijn en we willen nu wel weg. Dan maar de natte bubs in een grote zak en straks nog eens proberen. We rijden weer naar de Coral Ridge Mall en gaan nog op zoek naar sokken voor Tom die hij nog heeft besteld en Huub had een lekkere Tommy Hilfiger pyjamabroek gekocht voor $12.00 en wil er nog een. Het lukt allemaal en dan rijden we door naar de Outback. We bestellen een Bloomin Onion als voorgerecht en Huub besteld een 10 oz. sirloin steak en ik een hamburger. Onze grote vriendeljke donkere waiter komt zeggen dat de 10 oz. steak er niet meer is maar wel de 13 oz. Hij zal die geven voor de prijs van de 10 oz.  Hij zag Huub’s gezicht en zei: ” You thought is was going to be a sad story but it’s a good one right?” Met een smakelijke harde lach terwijl hij Huub op zijn schouder sloeg. We moesten er erg om lachen.

We hebben heerlijk gegeten, de onion ging niet eens op dus een dessert hebben we maar helemaal laten zitten. Dan zijn we rond 21.00 weer terug. De natte was stoppen we weer in de droger. Hopelijk lukt het nu wel.
Morgen moeten we om officieel om 11.00 uur uitchecken en om 14.15 op Miami Airport zijn. Tussendoor gaan we dan maar brunchen om de tijd te vullen en morgenochtend hebben we alle tijd om nog een wandelingetje te maken en nog even te relaxen voor de lange reis begint. We vliegen hopelijk om 17.15 uur en zijn dan NL tijd zaterdagochtend weer thuis.

Geen foto’s vandaag. Ik zal er nog wat leuke van afgelopen week bijzetten, anders is het ook zo saai.
Thuis zal ik de thuisreis nog omschrijven. Bedankt voor het meelezen en de leuke reacties (not, maar zal jullie vergeven 😉 )

Dit huis stond te koop voor 51 miljoen dollar!

 

Bij Robbies met de pelikanen

 

Het strand van Sombrero beach

 

Kerst in de hitte is echt heel grappig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *