25 april: Relaxdagje Laguna Beach

Tot onze verrassing slapen we eigenlijk wel lekker. Ik ben om 5.30 uur wakker en Huub even later ook. We gaan even op onze mobiel/tabje en na ruim een half uur gaan we verder slapen.

Dan worden we pas om 9.00 uur wakker! Wow, o jee tot hoe laat is het ontbijt? Ahhh, tot 10.30 uur hier, dan hoeven niet enorm te haasten. Ontbijt is eigenlijk net als wij steeds hebben gehad. Worstjes, scrambled eggs, brood, bagels etc. wafels die je zelf kunt maken, yoghurt met van alles om erin te gooien en wat zoete broodjes en fruit. En natuurlijk koffie, thee en sapjes.

Na het ontbijt gaan we op zoek naar andere leuke parkjes in de buurt. Net als Heisler park zijn er meer. Boven op een berg is een groot park met een plek die top of the world heet. Je kunt er flinke hikes maken en er moeten o.a. mule deer (herten) zijn. Het enige dat wij zien is een eekhoorntje. Ook leuk.

On top of the world..of nou ja Laguna Beach
Cactus in bloei
Ook een mooi strand

Het uitzicht is mooi maar je ziet bijna niet waar de zee eindigt en de lucht begint.

We lopen en zitten er even en gaan dan maar weer verder. Sowieso is het hier allemaal prachtig. Door bochtige straatjes rijden met moie huizen, bloemen en planten en af en toe zicht op de zee is al geweldig!

We komen uit bij een leuk plaatsje San Juan de Capistro, daar hebben ze een paar winkeltjes waar we even gaan kijken.

Uiteindelijk is het alweer 14.00 uur geweest als we weer in het hotel zijn. We kleden ons om en gaan naar het strand. Het is er heerlijk! Ietsje koeler dan gisteren en goed vol te houden. Op een gegeven moment ziet Huub (ja Huub!) iets in de zee. We kijken allebei en verrek, 3 dolfijnen zwemmen voorbij. Echt maar 20 meter van de kust. Wat leuk, die hadden we nog niet gezien deze vakantie!

Helaas staan ze niet op een foto…

Dan lopen we nog een eindje langs het strand en gaan terug naar de kamer. Weer even opfrissen en dan gaan we eten bij een tentje bij Dana Point. Lekkere nachos.

We denken dan daar een sunsetje mee te pakken maar het blijkt te noorderlijk te liggen en er zit een berg in de weg. Helaas, dat gaat ‘m niet meer worden vandaag. Dan morgen maar proberen. Dat wordt de laatste hier. Snik!

We hebben een groot bubbelbad op onze kamer, die gaan we zo eens uitproberen. Ons geestelijk  voorbereiden op onze laatste hele dag hier.

Tot morgen! xx

Leuk straatje met de zee erachter
Lifeguard
Huub op weg naar strandje tegenover ons hotel
Ons strandje, druk druk druk.
Mooie huizen aan het strand
Mooie rots in de zee
Ook wel leuk als je dan toch ergens moet wonen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *