Nog een nachtje slapen!

Heel lang lijkt de vakantie nog zo ver weg en dan ineens; nog maar 1 nachtje! Na nog een beetje drukke periode en nog kappers-, dokters- en tandartsbezoeken op het laatste moment is het bijna zover. De koffers zijn zondag al ingepakt maar vandaag toch nog druk met laatste dingen strijken voor Tom, die thuis blijft en nette overhemden naar zijn werk aanmoet. Alle spullen uit mijn handtas en portemonnee halen die ik daar niet nodig heb, inchecken voor onze vlucht (moet tegenwoordig per app bij United) en het huis een beetje opruimen.

Tom brengt ons morgen bijtijds naar Schiphol. Hij moet werken en ik vind het prettig om rustig de tijd te hebben daar en niet gestresst te zijn omdat we laat de deur uitgaan en in een file terechtkomen. Er werd nog even sneeuw voorspeld voor morgen maar dat is gelukkig uitgesteld dus daar hebben wij hopelijk geen last van.

We vliegen morgen om 12.00 uur en hebben een overstap op Washington. Rond 19.30 zouden we dan in Orlando moeten zijn, mits we de 2e vlucht halen. Overstaptijd is 2 uur en we moeten daar langs de douane en inmiddels hebben wij de ervaring dat dat erg lang kan duren! We gaan het zien en uiteindelijk zullen we er komen dus het komt goed! Eerste nacht wordt in een hotel vlakbij het vliegveld. De dag erna gaan we naar onze villa!

Leuk dat jullie ons volgen. Veel plezier!

Een gedachte over “Nog een nachtje slapen!

  1. Goede reis vandaag en Welkom in Amerika!
    Life is good here!
    Jullie zijn nog steeds welkom om de eerste nacht hier te slapen, er staan 2 kamers leeg! Jammer dat wij net uit Orlando vertrekken richting Zuiden, zou echt grappig zijn elkaar hier te zien😜.

    Liefs en veel plezier in onze favoriete staat!
    Brigitte en de rest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *