Reis Curacao 2019

Van 21 mei t/m 5 juni gaan we naar Curacao! Eens geen Amerika en eigenlijk hoort het niet op mijn “Reizen naar Amerika” website maar omdat de familie en misschien ook anderen benieuwd zijn naar onze vakantie, ga ik het toch maar hier bijhouden.
Het wordt voor ons de eerste keer naar dit gebied en we er erg veel zin in! We kennen veel mensen die er zijn geweest, familie hebben wonen of er stage hebben gelopen dus we worden goed voorzien van tips.
Wij hebben gekozen voor het Kunuku Aqua Resort met een all inclusive formule. Wel gemakkelijk, we hoeven geen boodschappen te doen en niet te koken en we weten wat de totale reis ongeveer gaat kosten. Het park ligt midden op het eiland en niet aan een strand. We hebben er daarom een auto bij gehuurd zodat we (als we dat willen) elke dag een ritje kunnen maken of een ander strand kunnen bezoeken.

Het park heeft veel zwembaden, kleurige appartementen en ruime hotelkamers. De beoordeling is met een 8.4 goed, dus we zijn benieuwd.
Op 21 mei vliegen we met KLM naar Hato en op 4 juni weer naar huis waar we dan op 5 juni weer landen op Schiphol.

Een van de mooie stranden!

Een gedachte over “Reis Curacao 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *