Nieuw reisplan!

Eind 2018 waren we aan het nadenken over een vakantie in het voorjaar van 2019. We hadden bedacht dat het Noorwegen zou gaan worden. Ik had een route gemaakt van 3 weken met de boot via Denemarken en Zweden en een flink rondje Noorwegen. Ik ben er aardig wat tijd mee kwijt geweest.
Al met al bleek het een best prijzige vakantie te gaan worden met 2 overtochten en 3 weken hotels of huisjes. Het leek mij geweldig maar we waren toch wel bang om voor dat geld dan 3 weken in de kou en de regen te zitten. Toen we een aanbieding naar Curacao zagen, leek de keuze niet meer zo moeilijk en hebben we dat geboekt.
Omdat ik mij echter wel heel erg verheugd had op de mooie natuur in Noorwegen en ik er al erg veel over had gelezen, vond ik het stiekem eigenlijk ook wel heel jammer.

Toen zag ik ergens een korte reis naar Noorwegen met het vliegtuig. Die optie had ik nog niet eerder overwogen… Een ticket was er al voor 88,00 naar Oslo. Leuk, dan doen we dat een week in september om eens te kijken hoe Noorwegen bevalt. Als het leuk en mooi is gaan wij nog wel een keer!
Een huurauto (Volvo V40 of vergelijkbaar) bij Hertz is geboekt voor 250,00 voor 9 dagen en viel eigenlijk ook mee.
Verder heb ik een paar hotels en huisjes (hytter) gehuurd. Uiteraard weer met allerlei aanbiedingen, kortingscodes etc. Het blijft een sport om mooie plekken te vinden voor niet teveel geld.
In overleg met Huub maak ik een mooie route waar we een aantal hoogtepunten van Noorwegen gaan zien qua natuur, route, dorpjes, fjorden en meren. We kopen zelfs wandelschoenen omdat ik het met gympen op een natte ondergrond niet heel stabiel lopen is.
De enige stad die we gaan bekijken is Bergen. Verder verblijven we vooral in de natuur en kleine dorpjes.
Ik ben superbenieuwd hoe wij dit gaan ervaren. Duimen jullie voor droog weer?

De route !

2 gedachten over “Nieuw reisplan!

 1. Ok nu op 10/9 vind ik dit vooraf verhaaltje, leuk , had ik geen idee van! We zien elkaar te weinig. Maar goed wilde het vervolg lezen en die krijg ik niet te zien…,
  Ik probeer het straks op de iPad ,
  Maar goed we denken aan jullie, hopen dat het droog is en dat jullie het leuk hebben!
  ( vast wel!)
  Kus van je zus

  • Haha, ach zo valt er nog wat te ontdekken. De volgorde via menu werkt nu niet, krijg dat niet voor elkaar via mijn tablet. Dus alleen rechtsboven aan de pagina naar volgende werkt nu. Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *