Route reis Europa 2021

Als Corona het toelaat gaan we op reis! Hoera, Zweden en Denemarken is alweer een jaar geleden en we hebben zin om weer wat meer van de wereld te zien. In plaats van een rondreis in Amerika, gaan we nu maar eens een rondreis in Europa doen van 4 weken waarin we een hoop landen aan gaan doen. Alles is weer geboekt via airbnb en Booking.com en is tot vrij laat makkelijk te cancelen.

Hieronder vind je de globale route. Tijdens de reis proberen we foto’s te plaatsen met wat korte teksten. Geen superuitgebreide verhalen deze keer, is het plan. Vind je het leuk om ons te volgen en de foto’s (wel met mijn oude cameraatje) te zien ? Reis dan gezellig online met ons mee!

2 gedachten over “Route reis Europa 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *