28-8 Dag Garmisch Partenkirchen

Het is een afwisselende dag. Soms regent het hard, soms iets minder hard.

Tja, het was een regenachtige dag. We hebben ontbeten met wat we nog van onderweg hadden, een gekookt ei, een kiwi en een halve koek.

Rond 11.00 uur zijn we boodschappen gaan doen. Eerst bij de Norma, dat bleek een soort Aldi, goedkoop maar met niet veel keuze. Daarnaast was een Edeka, die was een stuk luxer. We hebben broodjes en eten voor vanavond gekocht.

Daarna, in de nog steeds stromende regen, een ritje gemaakt. Het was superdruk want ja, waarschijnlijk dacht iedereen dat. We hadden hier zoveel plannen; kabelbanen bij de Zugspitse, vanwaar je prachtig uitzicht hebt met mooi weer, mooie kloven waar je kunt wandelen, veel meren etc. Helaas, het plenst die ganze Tag. We gaan naar de Barmsee waar we uiteindelijk nog een half uur wandelen maar echt bijzonder is het er niet en het is wel erg heuvelachtig. Eenmaal in de auto begint het echt te stortregenen en gaan we maar gewoon naar ons appartement.

We vermaken ons met onze tablets, mobieltjes, boeken en tv. Geen foto’s vandaag behalve de prachtige schermafbeelding hierboven. 🙂

Morgen reizen we door naar Zwitserland, ook weer met regen, maar hopelijk minder dan vandaag.

Tot morgen!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *