6-9 Van Venetië naar Levanto (Cinque Terre)

Wat een geweldig hotel was dit! Ruime kamer, stille airco, mega douche, mooie velux dakramen die automatisch open en dicht konden, net als de rolgordijnen. Ontbijt was ook prima, al mocht je niet zelf opscheppen maar moest je zeggen wat je wilde. Na het ontbijt heb ik de foto’s gedaan en het blog geschreven en uiteindelijk gingen we pas om 11.30 weg.

Onderweg was het heel druk, we vermoedden zelfs dat het een feestdag moest zijn of zo maar dat was niet. Het is gewoon een drukke route. Een uur voordat we er zouden zijn hebben wij nog wat boodschappen gedaan bij een Conad supermarkt en daarna moesten we nog ruim een uur door naar Levanto, maar nu via een rustigere weg met mooie uitzichten.

Toen we aankwamen was het weggetje zo smal, dat er stoplichten staan;eerst de ene kant en dan de andere…. Parkeren is ook wel een dingetje langs zo’n weg en we zijn nu een beetje bang voor greppels!😁

Ons huis ligt dieper dan de weg en je moet flink schuin naar beneden. We worden weer verwelkomd door de eigenaresse die het huis trots laat zien, ons verse vijgen uit de tuin geeft en ook een kaart heeft waarmee we gratis in Levanto kunnen parkeren. Ze spreekt echt alleen Italiaans maar uiteindelijk begrijpen we elkaar.

Morgen gaan we met de trein wat van de 5 stadjes bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *