12-9 Van San Remo naar La Faviere

Ook vandaag weer om 8.00 uur op, boel inpakken en in de auto doen, en om 8.45 uur klaar terwijl Giulia om 9.30 zou komen voor de sleutel. Eigenlijk is het gewoon het fijnst als er een sleutelkastje is, aankomen wanneer je wil en ook weer weg als je klaar bent. Stipt 9.31 stond ze voor de deur. Ze liep mee om het hek een laatste keer voor ons open te doen en ons uit te zwaaien. Dit was best een jong tiepje trouwens (rond de 30?).

En deze van vanmorgen want het was superhelder weer.

Eigenlijk waren we van plan om onderweg nog via Cannes en Nice te gaan maar daar hadden we geen zin in. We mochten vanaf 14.00 inchecken en ons plan was om meteen naar het strand te gaan. Dus over de tolwegen en gaan! Onderweg net over de grens (weer geen controle!) hebben we ontbeten met een croissant en een chocoladebroodje, lekker Frans en het was heerlijk!! De weg en de uitzichten onderweg waren heel mooi en de drukte voor een zondag viel ook erg mee.

Om 13.00 uur kwamen we de stad binnen rijden en deden we even een toertje langs alles wat we kennen. Laatste keer dat we hier waren blijkt trouwens 7 jaar geleden te zijn geweest . Ik kreeg vandaag een herinnering van Facebook, zo toevallig!!

Maar goed, we wilden boodschappen doen maar op zondag sluiten de supermarkten om 12.30 uur. Helaas, net te laat dus.

Dan maar naar het appartement. Catherine was nog bezig met schoonmaken, ze maakte het snel af, legde alles uit en heerlijk, wat een fijne plek!! Het is niet groot maar heeft veel kleine kamertjes en we zijn steeds de weg kwijt! Er is een woonkamer met keukentje, toilet, badkamer, 2 slaapkamers, 2 terrassen, een grote inloopkast waar onze koffer staat.

Woonkamer, eethoek zit er tegenover
Dit is het uitzicht! Zee lijkt ver weg maar is 200 meter denk ik.

We hebben de koelbox uitgepakt, badpak aangetrokken (Huub wat anders 😉)en om 14.30 lag ik met mijn grande derriere in de zee!!

Water was heerlijk, strand ook en we hebben ons 2 uur laten bakken. Toen weer naar het appartement, toch wel 4 minuten lopen!😉 Douchen, genieten van het uitzicht en we gaan zo eten in het straatje hiervoor. Mocht het spannend zijn, laat ik het nog weten.😘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *