Rondreis South Carolina, Georgia en Florida 2022

Deze reis, maar dan iets uitgebreider, zouden we al in april 2020 gaan maken. Helaas ging dat door corona niet door. Nu gaan we het opnieuw proberen.

We hebben in juni tickets geboekt voor vertrek in november, die het goedkoopst waren via Exit reizen en ook nog voor een klein bedrag te wijzigen zijn. Daarna moesten we gaan bedenken wat we graag wilden zien, doen of waar er in november evt. sneeuw zou kunnen vallen.
De Great Smoky moutains hebben we hierom helaas maar laten vallen. We vliegen nu op 16 november naar Jacksonville dat helemaal bovenin Florida ligt. De eerste nacht slapen we dan in Kingsland, Georgia en daarna rijden we naar o.a. naar de steden Charleston en Savannah. Middenin de vakantie zitten we ruim een week in een appartement vlakbij (naar mijn idee) het mooiste strand van Florida op Anna Maria island. We eindigen de reis in Orlando. Niet voor de Disneyparken maar voor de natuurparken in die regio en ook de Oostkust is vanaf daar maar 5 kwartier rijden.

Ik ben niet van plan hele lange verhalen te gaan schrijven maar ga wel per dag een korte omschrijving van die dag geven met natuurlijk wat foto’s.

Reizen jullie weer met ons mee?

Van een eerdere Florida reis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *