Nog 3 nachtjes slapen!

Het is zondagmiddag en we hebben de koffers grotendeels ingepakt. De lijstjes met wat we mee moeten nemen en gaan doen zijn uitgeprint. De site is klaar. We zijn nog langs onze ouders geweest om gedag te zeggen en gisteren hebben de jongens en hun vriendinnen hier gezellig gegeten.

Morgen en overmorgen werk ik nog een ochtend en dan hebben we nog de twee middagen om laatste dingen te regelen, pakken of kopen.
Woensdag gaan we dan vroeg ’s morgens naar Schiphol omdat we vanwege het personeelstekort er op tijd willen zijn en om 11.00 uur naar Chicago vliegen. In Chicago hebben we (als we op tijd vertrekken en aankomen) maar 2 uur om de koffer op te halen, weer af te geven, door de douane te gaan, met de trein van de ene naar de andere terminal en weer langs controle. Dat wordt heel spannend denk ik. Hopelijk gaan we het redden en halen we de vlucht naar Jacksonville. Zo niet, dan wordt het waarschijnlijk een nacht in Chicago.

Als we het wel halen, landen we rond 18.30 uur, halen we de auto bij Hertz en rijden we door naar Kingsland voor de eerste overnachting. Duimen jullie voor ons?

Liefs,
Marjolein

Een van de vele parkjes in Savannah

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *