19 November: Dag shoppen in Pooler

Allebei best lekker geslapen, Huub 9 uur en ik 7, wat voor mijn doen al heel bijzonder is. Hotel was lekker rustig vannacht in elk geval.
Om 8.00 uur zaten we aan het ontbijt, stelt niet heel veel voor hier, maar een bagel en een geroosterd boterhammetje gaan er wel in met een theetje en een sapje. Daarna gaan we terug naar de kamer en kijken in onze plannen wat we vandaag willen doen. We wilden naar een Wildlife refuge maar die blijkt gesloten te zijn, echt heel jammer. We willen naar Wormsloe en nog een ander natuurgebied en we willen ook nog shoppen. We besluiten eerst maar naar de Tanger outlets te gaan. Die zijn op 7 minuten rijden van het hotel en daar staan we uiteindelijk precies om 10.00 als de winkels open gaan, het is er dus nog lekker rustig.

De Tanger outlets Savannah


We kijken bij de Tommy Hilfiger waar Huub een poloshirt koopt met 70% korting. Bij de Under Armour app ik met Derk op de Wifi van de winkels zodat ik foto’s kan sturen. Hij wilde een broek, trui en shirts en de hebben we uiteindelijk voor hem kunnen vinden. Bij de Ralph Lauren vonden we alles met 30% korting nog ontzettend duur. Mijn rechterpoot van mijn zonnebril kon ik niet meer buigen en dat is heel vervelend, het deed ook pijn op mijn hoofd. Bij the Sunglass hut heb ik ernaar laten kijken en het meisje daar heeft het weer voor me kunnen maken en hoefde er niets voor. Wat een service, ik was weer blij! Bij de Abercrombie hebben ze echt alleen maar troep en daar kopen we dus ook niets. Goedkoop dagje zo! 🙂

We lopen er nog even rond en dan gaan we met de auto naar de Dick’s waar Huub een nieuwe multi tool wil kopen. De vorige is hij ergens kwijt geraakt. Binnen blijkt het meer een sportwinkel te zijn en minder uitgebreid dan wij dachten en dus hebben ze het niet. Inmiddels hebben we alweer teckelpootjes (ook nog van de vele kilometers van gisteren) en is het 13.00 uur en tijd voor een lunch. We zien onderweg een Olive Garden, nu een echte en niet een huis in een woonwijk. Ik kan me herinneren dat we daar wel eens lekkere broodjes hebben gegeten. Het is natuurlijk zaterdag en het is er druk. We moeten 10 minuten wachten en krijgen dan een tafeltje. Op de kaart blijkt dat de broodjes alleen van maandag tot vrijdag een lunch zijn, op andere dagen eet je gewoon van het avondmenu. Dat was niet echt de bedoeling maar dan lunchen we maar weer uitgebreid en nemen we vanavond nog een klein hapje. We krijgen er weer de heerlijke breadsticks bij. Ook hoort er bij het menu the soup or salad.

tour of Italy

We hebben allebei wat anders en het is heerlijk. Ook de tour of Italy met 3 verschillende gerechten smaakt weer geweldig. De sfeer en de Italiaanse muziek helpen ook mee. Ik krijg het niet op maar wat over is, is ook weer niet de moeite om mee te nemen. Na het eten kijken we nog even bij de Ross en de TK Maxx maar eigenlijk is het gewoon te druk binnen en gaan we zonder iets weer weg. Wel doen we nog boodschappen bij de Walmart. Daarna is het alweer 16.00 uur en zijn we eigenlijk allebei weer moe en besluiten om maar gewoon te gaan relaxen in het hotel. Morgen hebben we hier nog een dag!

Niet veel spannends voor jullie dus!
Tijdens het scrollen door mijn nieuwsberichten kom ik een bericht tegen dat er op sommige plekken aan de Westkust van Florida weer overlast van red tide is. Red tide is iets in het water, dat maakt dat de vissen doodgaan en je het water niet in kunt. Het is bij de ene plaats wel en de andere niet. Er wordt elke dag op verschillende locaties getest. Ik baal enorm want om deze reden hebben we Anna Maria island al eens gecanceld en dan komt dat precies nu weer opzetten. We kunnen onze 10 dagen Bradenton, waar we ons juist zo op verheugden nog cancelen tot maandag maar misschien valt het wel heel erg mee. We besluiten de eigenaar een bericht te sturen met de vraag of we de hele periode moeten cancelen of dat we gewoon mogen komen, maar wanneer we er niet naar het strand kunnen, we na een paar dagen weg gaan en of we dan het resterende bedrag terug kunnen krijgen. Hopelijk kiest hij in elk geval wat geld.

Ons hotel


Als we er weggaan, willen we naar Fort Lauderdale ofzo (onder Miami) of naar de Keys of half/half. Hopelijk valt daar dan nog wat te boeken. Het red tide is daar in elk geval niet.

Het wordt vervolgd. We zijn op vakantie en het is overal heerlijk in Florida dus we zeuren niet. Nou ja, beetje dan. Tot morgen weer! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *