27 mei: Laatste hele dag hier, snik.

Goed geslapen allebei, Huubs telefoon was iets raars aan het downloaden (waar hij niet om heeft gevraagd) en hij bleef hangen. Uitgekregen maar nu doet ie niks meer. Krijgen ‘m ook niet meer aan, niks. Weird.

Na het laatste ontbijt hier naar weer een ander strand in de buurt, Spiaggia Salamaghe. Met een mooi bos met pijnbomen eromheen en een watergebeuren. Heel groot en leeg, vooral voor een zaterdag..Lagen we gisteren nog 6 meter verwijderd van een Duitse luide familie met 2 stellen en 4 kids in lange zwembroeken en shirts met lange mouwen, hoedjes met klepjes over oren en nek én een zwemvest. (Wij vonden het sneu) Vandaag hoorden we in elk geval niemand en zagen ze alleen op grote afstand. Later bleek dat er eerst een laagje stenen in het water lag waar je doorheen of overheen moest, au. Ook werd het vrij snel diep. Lekker rustig strand dus maar zou er niet meer heen gaan toch.

Het was de warmste dag met 27 graden en bijna geen wind. Huub wilde niet weg van het strand maar uiteindelijk kreeg ik hem toch mee.

Thuis geluncht, gedoucht, Huub heeft even de ING gebeld om te checken of er niks geks met zijn mobiel was gebeurd en ik heb mijn ouders kunnen bereiken.

In de middag weer relaxed en vast wat dingen bij elkaar gezocht, weggegooid etc.

Vanavond was la Volpe wel open en hebben we daar gegeten. Ik had risotto, dat wilde ik nog graag eten in Italië. Tja, ik was er weer niet kapot van. Dat tig gangen diner van de week was geweldig en de pizza’s die we hebben gegeten ook maar verder ben ik niet onder de indruk van de restaurants en het eten hier. Ook vind ik het in verhouding best prijzig. Huub had vis, dat was erg lekker.

Na het eten hebben we door de buurt gewandeld en wat sunset foto’s gemaakt. Het is een mooi wijkje met veel bloemen, mooie huizen, citroenbomen etc.

Tegen 21.30 zijn we weer thuis en ruimen we echt alles op en in. We zetten de wekker op 4.45 uur in de hoop om rond 5.30 te vertrekken naar Olbia airport. De auto inleveren bij Hertz en dan inchecken.

Jammer dat het erop zit. We denken allebei dat we hier nog wel eens terug gaan komen, het is ons goed bevallen dat Sardinie. Lekker knus, nergens flats of hoogbouw, prachtige stranden, bergen en natuur!

Bedankt voor het meelezen tot zover en berichtjes hier, per WhatsApp en telefonisch Misschien dat ik nog een bericht over de terugreis schrijf.

Liefs,

Marjolein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *