26 mei: Een heerlijke stranddag

Heerlijk 7 uurtjes geslapen. De mug hebben we gisteravond nog vermoord dus die viel mij niet meer lastig.

Als ik ’s morgens wakker word en de luiken van de slaapkamer opendoe, is dit mijn uitzicht, mooi hè?

We ontbijten weer lekker op ons terrasje, drinken koffie en thee en om 11.00 liggen we op het strand van Porto Ainu, op 4 minuutjes rijden. Er wordt een hoop gesupt, gezeild en gewindsurfd. Leuk om naar te kijken.

Het water is er heerlijk en helder, op het strand ligt wel zeewierachtige troep die het net wat minder mooi maakt dan we elders hebben gezien maar het is evengoed heerlijk. Temperatuur is trouwens 25 graden vandaag, love it!

Tegen tweeën zijn we dan weer terug, en gaan we lunchen en douchen. Daarna lekker lezen etc. en ik val zelfs nog voor 1.5 uur in slaap. Wat heerlijk dat we eindigen met deze heerlijk rustige en zonnige vakantiedagen. Jammer dat het einde dichterbij komt. Ik probeer mijn ouders een paar keer te bellen maar dat lukt niet. Morgen maar weer proberen. Waarschijnlijk is de telefoon leeg of zoek?

Mijn oleanderstekjes die meegaan in de koffer en hopelijk overleven. In een vaasje staat het ook gezellig.

We maken o.a. gnochi en eten dat op het zonnige terras op. We zitten wel echt in de Italiaanse eettijden inmiddels. Daarna kijken we nog een uurtje netflix en gaan dan lekker naar bed relaxen en mijn blog afmaken. Het is steeds weer rond middernacht dat we gaan slapen. Niet erg spannend vandaag weer, sorry.

Morgen de laatste hele dag hier. Tot dan!😘😘

Eén gedachte over “26 mei: Een heerlijke stranddag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *