25 mei: 2 tochtjes en verder niet veel.

Vannacht weer net als bijna altijd thuis weer uren wakker gelegen maar gelukkig weer in slaap gevallen en toen pas om 9.30 uur wakker, wat thuis nooit gebeurt.😉😁

Rustig aan gedaan, ontbeten en besloten een dagje strand over te slaan en eens in wat dorpjes te gaan kijken of er nog iets leuks te koop is om als souvenirs mee te nemen.

We zijn wat dorpjes af gaan rijden maar erg spannend waren ze niet. Sowieso was het rond 12.30 uur en dan is alles dicht. Even niet aan gedacht….

We reden ook nog verkeerd wat een kwartier extra kostte en we zijn even op een strandje vlakbij gaan kijken of dat wat is voor morgen. Zag er knus uit. Iets minder mooi dan La Cinta maar zeker geschikt.

Rond 14.00 uur maar weer thuis tot 16.00 uur. We hebben gisteren zoveel gegeten dat we allebei niet hoeven te lunchen vandaag.

Later in de middag zijn we eerst naar Budoni gereden waar we ook niet zagen wat we zochten. Uiteindelijk weer naar San Teodoro en daar hebben ze wel wat leukere winkels maar tja met magneetjes, asbakken en kurken flessen maak ik ook niemand blij. Het is wel een gezellig toeristisch plaatjes met veel restaurants e.d.

Daarna nog even naar een supermarkt voor boodschappen voor vanavond en morgen en rond 19.00 uur zijn we dan weer ’thuis’.

We zijn trouwens wel verliefd op dit appartement en deze regio en Sardinie in het algemeen. We hebben al besloten dat we hier nog een keer naartoe willen!❤️

Na het eten schrijf ik weer het blog, word ik voor het eerst 3x gestoken door een k..mug en hangen we voor de tv voor Netflix.

Lekker daggie weer. Tot morgen!😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *