24 mei: Van huis naar Reichenberg/ Würzburg

We hebben woensdag de koffers ingepakt. Donderdag nog gewerkt en ’s middags de laatste dingetjes bij elkaar gezocht en nog gestofzuigd etc.

Vrijdagochtend hadden we daarom alles snel bij elkaar en zit de auto vrij vol want tja, bij twijfel, ‘ we zijn met de auto dus dat kan best mee ‘.😁 Om 8.30 rijden we weg en is het nog zonnig. Onderweg veranderd dat snel en de eerste 400 km rijden we grotendeels in de regen. Pas na de 2e stop rond 13.00 uur is het droog. Het is druk onderweg maar de echte files staan aan de andere kant van de weg.

Iets na 15.00 uur zijn we bij het hotel. Prima kamer met lekker ruim uitzicht. We relaxen en appen wat.

Rond 17.30 uur gaan we op weg naar Würzberg, 8 km verderop. Inmiddels stortregent het weer. Bij de Griek die ik had uitgezocht, is er geen parkeerplaats meer vrij. De eerste plek is een kilometer verder maar om nou in de stortregen daarheen te lopen hebben we ook geen zin in. We rijden door naar het oude centrum en parkeren de auto in een hele kleine garage waar we met onze Volvo station erg spijt van hebben. Als we eruit lopen zien we ook dat het maar tot 20.00 uur open is.

Dan maar snel eten en geen dessert! We belanden bij een Mexicaans restaurant Habaneros. Het is er gezellig druk en het eten smaakt erg goed.

Na het eten lopen we buiten even rond tot ik plots nodig naar het toilet moet en er natuurlijk geen toilet te vinden is. We hadden nog even bij de Mainbrucke willen kijken maar daar rijden we nu maar langs terwijl ik uit de auto wat foto’s maak met mijn mobiel. We vinden geen openbaar toilet dus we rijden dan maar terug naar het hotel waar Huub me voor de deur afzet en ik naar de kamer kan rennen. 🤣

Huub neemt koffie en thee mee en zo zitten we weer op onze kamer. Het onweert inmiddels en we hebben van het bed mooi uitzicht. We gaan lekker douchen, schrijven het blog en zitten op onze tablets.

Morgen gaan we door naar Seefeld in Tirol, Oostenrijk. Ik wilde graag een mooie wandeling naar een kloof (de Partnachklamm) maken maar ook voor morgenmiddag is er weer een hoop regen en onweer voorspeld. We gaan het zien. Tot morgen!😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *