12 juni: Van Beatenberg via Luzern naar Gengenbach, Duitsland

Na wederom een rommelige nacht staan we wat voor achten op. Vandaag is het gelukkig weer helder weer, dus we gaan vandaag de toeristische route nemen. Als we hebben ontbeten en alles weer in de auto staat, rijden we eerst nog even via Iseltwald. Dit ligt aan de Brienzersee. Je mag met de auto het dorp niet in dus lopen we een stukje die kant op en maken een foto van het zicht op het meer.

Dan rijden we naar een uitzichtpunt van de Lungernsee. Ook zp prachtig! Sowieso is de hele route door de bergen richting Luzern supermooi!

Net niet echt toch?

Dan gaan we in Luzern kijken. Wat een mooie stad zeg!

we vinden een parkeergarage op loopafstand van alles en lopen er ruim een uur rond.

Bij een banketbakker koop ik wat Luzerner koekjes voor mijn moeder en dan lopen we weer terug naar de auto en gaan we weer door. Rond 13.00 uur gaan we ergens bij een grote parkeerplaats met picknicktafels een broodje eten. We hadden nog lekkere broodjes en belegjes over én het is heerlijk weer dus dan maar even zo. Daarna is het nog 2 uurtjes rijden naar ons hotel in Gengenbach in het Zwarte Woud. We hebben een hele grote kamer met zithoek en balkonnetje.

Even liggen en relaxen en beginnen met het blog. Tegen zessen gaan we het stadje in. Naast het hotel is een brug en over de brug sta je in het historisch centrum

Het ‘Scharzwalder hotel’ heeft wel lelijke vloerbedekking. Wat is dat toch in hotels?

Bij deze stube hebben we gegeten.Die stond op 1 bij TripAdvisor en de Flammkuchen was erg lekker.

Na het eten lopen we er nog even rond en gaan terug naar het hotel en nemen er koffie en thee en colaatjes. Dan nog even douchen. Ze hebben allemaal lekkere Rituals flessen hier. Dan nog lekker lezen in bed en straks slapen. Het bed voelt heel lekker én de airco werkt!👍🏻

Het was weer een mooie dag! Morgen door naar Duisburg waar we nog inkopen gaan doen voor we vrijdag weer naar huis gaan rijden. Tot morgen maar weer!😘😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *