13 juni: Van Gengenbach naar Duisburg

In dit hotel heb ik echt heel lekker geslapen! Ook het ontbijt was erg goed verzorgd. Om iets over tienen reden we weg.

Huub zijn oog is trouwens bijna over gelukkig. De Italiaanse oogcrème heeft geholpen!

Het zou vandaag 4,5 uur rijden zijn maar het was druk met veel files onderweg. De bergen hebben plaats gemaakt voor heuvels. Na het flinke ontbijt in het hotel hebben we onderweg geluncht met een muffin van de Starbucks met wat te drinken. In de buurt van het hotel zijn we eerst naar een DM gegaan. Een grote drogisterijketen waar alles minimaal 50% goedkoper is dan in Nederland. Een hoop shampoo, scheerschuim, scheermesjes, deo’s, haarverf, gel, afwasmiddel, tandenragers etc gekocht voor ruim 170,00. Hahaha.

Dan door naar het hotel. Dat ging naar een wijk waarvan ik dacht en zei. Is het echt hier, ik wil hier niet zijn. Beetje schilderswijk Den Haag idee zeg maar. Het zou een 4 sterrenhotel aan de Rhein zijn… Ik zag al helemaal geen Rijn. Ik was érg blij toen we erachter kwamen dat het adres inderdaad verkeerd was. Hetzelfde adres zat in Duisburg en 1 in Homberg een wijk van Duisburg. Nou ja, weer een kwartier rijden in elk geval. Ah dat was beter. Nog niet cht een leuke wijk maar veel beter dan net.

Op de kamer blijkt, verrassend genoeg dat we 2 slaapkamers hebben en weer een terrasje met stoelen maar het is al 18.00 uur en het is alweer wat frisser geworden. Dus buiten zitten maar even niet.

We gaan eigenlijk meteen weer weg op zoek naar een restaurant. Huub had een Turk gevonden maar dat bleek meer een afhaaliets te zijn met een paar houten tafels. Dan maar door naar een Griek, weer verder weg. Dat zag er stukken beter uit. Gezellig restaurant, vriendelijke mensen en lekker gegeten.❤️

Op de terugweg zijn we weer een paar keer verkeerd gereden. Wat een lelijke stad is dit zeg! Echt vreselijk. Gelukkig hoeven we hier verder niks. Morgen hier nog ontbijten met uitzicht op de Rijn, dan even wat Duitse boodschappen bij de Kaufland en dan naar huis. Hopelijk zonder zoveel files als vandaag!

Tot morgen! De laatste dag!😘🫶

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *