14 juni: Van Duisburg via Kaufland naar huis!

Vaak ontbreekt de laatste dag van mijn reisblogs en nu had ik er eigenlijk ook geen zin in, maar nog even als afsluiter toch een kort bericht. We zijn weer thuis!

De nacht in het Rheingarten hotel was prima, lekkere kamer, geweldig ontbijt. Met bircher, heel lekker, een soort overnight oats, wat we meteen op onze boodschappenlijst hebben gezet.

Toen naar de Kaufland voor wat boodschappen voor ons en nog wat doucheschuim en deo’s op bestelling voor onze zoons. Vanavond komen Derk en Elles bij ons koken voordat zij weer op vakantie gaan dus we nemen bij de bakker ook käsetorte mee voor bij de koffie.

Dan gaan we om 11.30 echt naar huis. We rijden over de grens en zien aan de andere kant veel politie en politiebusjes en witte tenten staan en daarna echt kilometers file! Vandaag begint het EK in Duitsland en er wordt ID controle gedaan. Pff ben ik blij dat we nu deze kant oprijden…

Om 14.30 uur zijn we dan thuis. Jammer dat onze mooie reis er weer op zit maar ook wel fijn om weer thuis te zijn.

We zijn heel blij dat alles weer goed is gegaan en dat onze oude auto al die kilometers gered heeft en we zonder ongelukken of ellende weer veilig thuis zijn gekomen en Huub weer goed en lekker heeft gestuurd. (vroeger zei Derk achterin altijd op vakantie tegen Huub ‘ben je lekker aan het sturen pappa?’, dus blijft een gezegde bij ons!😁)

Jullie allemaal bedankt voor het meelezen en de berichtjes hier of via Whatsapp en Quizduel! Tot de volgende reis!😘😘🍀🌷

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *