11-8 LA Dag Universal

Om half acht opgestaan, aangekleed en na een lekker ontbijtje in de “Corner Bakery’ naast het hotel, rond negen uur vertrokken naar Universal Studios in Hollywood. We kwamen iets over tienen aan en konden de auto vlakbij parkeren.
We hadden al kaartjes via internet besteld en geprint met een “Front of line” optie, waardoor je legaal mag voordringen bij alle attracties. Dat was een ongekende luxe, nergens in de rij te hoeven staan! Overal via een aparte ingang naar binnen en dan de eerste keus zitplaats inpikken.

Ik denk dat we alle attracties wel gehad hebben:
Als je wil zien welke dat waren kijk dan maar hier even: http://www.universalstudioshollywood. Uiteindelijk hebben ze ons er om acht uur ’s avonds uit moeten sleuren. In de City Walk, een soort uitgaansstraatje naast de studio’s lekker gegeten en om half tien op ‘huis’ aangegaan.
Kwart voor elf in het hotel aangekomen en vrijwel meteen onder de wol.
Het was een drukke maar wel heel erg leuke dag. Morgen doen we weer even kalm aan hebben we elkaar beloofd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *