13-8 Dag Santa Barbara

Ik was weer rond 7.30 wakker, de rest heeft weer tot een uur of 9.00 geslapen. We zijn zo langzamerhand wel gewend aan het tijdsverschil.

Lekker geslapen weer, tot nu overal lekkere bedden gehad en dit hotel heeft gezellige kamers met vers fruit, koekjes, koffie en thee en een ijskast op de kamer en Crabtree & Evelyn badspulletjes. Lekker luxe, zelfs een gratis krantje ’s morgens.   Deze ochtend maar eens ontbeten bij Starbucks, ook lekker en eens geen ei bij het ontbijt!

Daarna geshopt bij Sears en Macy’s, weer twee shirts voor de jongens en zonnebrillen voor Huub en Tom. Ik wil graag Uggs maar die hebben ze niet bij veel winkels maar ik kom ze vast nog eens ergens tegen. Hoop ik. 
Toen naar downtown Santa Barbara, leuke straatjes, een beetje spaans aandoende gebouwen en prachtige villa’s. Ook nog gewandeld op de Stearns Wharff, weer een zeeleeuw zien zwemmen, en fish & chips gegeten.

Daarna weer naar de auto gewandeld en terug naar het hotel. Hertz gebeld omdat er rare lampjes branden op het dashboard van de auto (we mogen hem om komen ruilen) en de jongens wilden eigenlijk even niks, gewoon in het zwembad en de hot tub hangen. Eigenlijk wilden Huub en ik nog van alles maar gewoon even hangen en lezen is ook wel eens lekker!

Overigens weten de mensen die mij een beetje kennen dat ik een dierenliefhebster ben en dus daar erg op let. Wat ik t.o.h. heb gezien in het wild; wasbeertjes (dood langs de weg) eekhoorntjes, pelikanen, zeehondjes, zeeleeuwen, dolfijnen, een kolibri (klein!!!) en hertjes. 

Op verzoek van de kids hebben we nu eens bij de Burger King gegeten, bah! Was niet lekker, doen we dus niet meer! Verder valt het eten ons trouwens heel erg mee. Niet alleen maar hamburgers maar heerlijk mals vlees en/of vis, verse groenten en zelfs de sla is heel erg lekker! Ook vinden wij de porties wel meevallen. Maar dat ligt misschien aan ons, haha!! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *