17-8 Dag San Francisco

Nou weer lekker geslapen, een douche genomen en op zoek naar een ontbijt. We konden zo snel niks vinden dus maar gewoon een broodje bij de Subway gegeten. Daarna ipv met de auto de 49 mile scenic drive maar de ” hop on hop off bus” genomen zodat Huub eens een (of twee) dagen niet hoeft te rijden.

Deze mag je twee dagen zo veel als je wilt gebruiken en komt langs 21 hoogtepunten. We doen eerst de tour helemaal, deze duurt 1,5 uur. Dan weer terug naar het hotel voor een uurtje en dan weer met de bus naar Chinatown waar we eruit gaan rondkijken. Leuk al die schuine oplopende straatjes met Chinese winkeltjes etc. We gaan lunchen met dim sum in een echt chinees restaurant waar we bij de rekening fortune cookies krijgen. Er zijn een hoop eerste keren deze vakantie!
Vanaf Chinatown lopen we naar Union square, waar de grote winkels zijn en een leuk parkje. Shopjes slaan we maar over en gaan met de bus door naar de Golden Gate waar we ook wat foto’s maken.

Het is dan 16.00 uur en we wisten niet dat je van in een bus zitten zo moe kunt worden, dus gaan we weer terug naar het hotel (bus stopt bijna voor de deur). Even weer wat mail beantwoorden en wat foto’s bij 14 augustus (sorry we lopen nog steeds achter) zetten. Rond 18.30 uur gaan we eten bij het Rainforest Cafe, ook weer een ervaring! Prachtige inrichting, olifanten, apen, tijgers e.d. in een oerwoud met de bijbehorende geluiden! Derk vindt het het leukste restaurant waar hij ooit heeft gegeten.
Daarna lopen we nog een stukje boulevard en kijken bij wat artiesten en kunstenaars.
Het is trouwens vandaag een stuk frisser dan gisteren, ik loop met mijn top, shirt met lange mouwen, sjaal en jas en heb het eigenlijk nog koud!
We zijn moe en koud en halen maar weer een gratis bakkie en gaan weer naar onze kamer voor wat tv kijken, lezen en op het pjoetertje tikken.

Ons hotel met daarachter de zee en the Warff
Lekker steil

Morgen bijtijds op, om naar Alcatraz te gaan. Dat hebben we al een maand geleden besproken omdat dat heel snel uitverkocht is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *