24-8 1e dag Vegas

Vandaag zowaar eens uitgeslapen tot een uur of 9.00/9.30 uur! Daarna in het hotel ontbeten en met de kinderen in de Midway (soort spelletjes zoals op de kermis) gekeken en gespeeld. Hier zijn ook de gratis circusacts. Daarna naar het Adventuredome (grootste indoor pretpark van Amerika)en daar de kinderen achtergelaten en zijn wij weer naar de kamer
gegaan.
De Midway en Adventuredome zitten dus allemaal in het hotel! Het is hier allemaal zo megagroot! Onvoorstelbaar gewoon. Vijf van de tien grootste hotels ter wereld zitten in Las Vegas en het Circus Circus (ons hotel dus)  staat op de 4e plaats.

De kinderen komen af en toe even relaxen op de kamer en gaan dan weer naar beneden.  De scholen zijn hier weer begonnen dus het is niet zo druk met kinderen op het moment. Ze vinden het geweldig en Las Vegas de leukste stad van de vakantie!  

Huub en ik gaan ’s middags weer even naar de Strip en scoren last minute kaartjes voor de Blue Man Group in het Venetian. We sjouwen weer wat af want eerst moeten we ze ergens kopen en daarna de plaatsen regelen in the Venetian wat gewoon weer een half uur lopen is door o.a. hotels. Als je hier niet eerder geweest bent, kun je je het niet voorstellen! Uiteindelijk zijn we om 16.00 uur weer terug om nog 1,5 uur te relaxen voor we bij het Steakhouse in het hotel gaan eten.(weer superzacht vlees, hoe doen ze dat hier toch?)

Daarna vertrekken we weer naar de strip met de auto en bekijken eerst de piratenshow bij het Treasure Island hotel. (elk hotel heeft zijn eigen gratis ‘bijzonderheden” Circus Circus heeft circusacts, Venetian heeft grachten en gondeliers, MGM heeft leeuwen en tijgers, Luxor heeft beelden en piramides en ga zo maar door) Elk hotel is dus leuk om te gaan bekijken en dat doet dus ook iedereen!)

De treasure Island show is leuk, stoere piraten en sexy sirens (piratenmeisjes) en veel vuurwerk en knallen.
Daarna nog maar wat te drinken halen bij de Wallgreens en dan is het bijna
22.00 uur en gaan we naar de Blue Man show. We hebben goede plaatsen en wat een show zeg! Heel apart, het is bijna niet te beschrijven wat er allemaal gebeurt! Maar het is veel met trommelen op van alles en er gebeuren een hoop grappige dingen met het publiek. We lachen wat af en de kinderen vinden het heel vet!
Om 23.45 uur is het afgelopen (zonder pauze) en sjokken we weer naar de auto en weer naar het hotel waar we om 00.30 uur in slaap storten.

We hebben vrolijk allebei wat boeken meegenomen maar er zelfs nog geen een opengeslagen gehad! Geen tijd! Wel kijken we af en toe op internet of wat tv maar echt de rust voor een boek hebben we hier niet. Geeft niet, komt wel weer!!! We hebben hier belangrijker dingen te doen.

Eigenlijk zouden we vanuit Las Vegas ook nog naar de Red Rock Canyon gaan en de Hoover Dam bekijken maar dat hebben we ook geschrapt, niemand heeft er eigenlijk nog zin in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *