25-8 2e dag Vegas

Lekker uitgeslapen en pas tegen elven aan het ontbijtbuffet waar we ook nog een stukje lunchbuffet meepakken (we blijven tenslotte hollanders) Officieel het meest uitgebreide buffet tot nog toe overigens!

Dan vertrekken we tegen de middag naar de Strip voor weer een paar hotels. Nu bezoeken we Exalibur (niet heel bijzonder), MGM Grand (men wat groot, heel Hoog Catharijne is er niks bij) waar we de leeuwen bekijken die daar in een mooi domein dus in het hotel zitten en het New York New York hotel waar ze o.a. het vrijheidsbeeld hebben nagemaakt. In dat laatste hotel zit een grote achtbaan die in het hotel begint en buiten verder gaat boven het dak en dus boven Las Vegas. De jongens moesten daar uiteraard in en ze vonden ‘m gelukkig supergaaf!

Daar tegenover zit een Coca Cola shop en ook een M&M winkel van 4 verdiepingen waar je M&M’s kunt kopen in 22 verschillende kleuren. Ook verkopen ze t-shirts, spelletjes maar ook horloges, sieraden en zelfs gitaren met de M&M mannetjes erop. We zijn er zelfs (gratis) naar een 3D filmpje geweest van de mannetjes. Echt waanzin, een bioscoopje in een winkel, wie
verzint dat?

Omdat we inmiddels allemaal weer moe zijn van het rondsjouwen door de hitte gaan we weer even terug naar ons hotel om 2 uur later opnieuw de strip te bezoeken. We parkeren bij het Belaggio, lopen door naar de Flamingo (met..jaja flamingo’s, vissen, schildpadden etc)waar we ook weer van een buffet genieten. Dat blijft bijzonder in die hotels, hier ook weer $21,99 p.p. (ongeveer eur 15,-) inclusief drank en dan krijg je echt luxe eten incl. krab, garnalen, sushi, eend, prime rib, kalkoen etc etc. De kids eten voornamelijk garnalen, spare ribs en veel ijs en versgemaakte flensjes met vulling toe.

Na dit vreetfestijn lopen we weer langs alle lichtjes naar het Belaggio waar ’s avond om het kwartier een fonteinshow is op muziek. Zo mooi en gaaf, de tranen sprongen in mijn ogen! Ten eerste is die “vijver” voor het Bellagio 350 meter bij 180 meter! En dat staat dan dus vol met bewegende fonteinen die op verschillende momenten met een boogje opzij of omhoog spuiten op de maat van de muziek. Heel fraai gedaan! Het duurt even voor we eromheen gelopen zijn en we blijven af en toe even staan wachten en zo zien we totaal 3 shows!!

Dan is het weer rond elven voor we uiteindelijk weer richting Circus Circus
teruggaan voor onze laatste nacht hier.
Zullen we nog een gokje wagen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *