26-8 Van Vegas naar San Diego via Calico

Vandaag maar weer bijtijds op, boel weer inpakken en na een ontbijt vertrekken we dan uit Las Vegas, wat volgens de jongens de leukste stad ter wereld is. En dat terwijl er geen strand is, dat is bijzonder!

Na een uur of twee rijden door nog steeds hoge kale bergen met af en toe een Joshua Tree en hoge temperaturen (tegen de 40C) komen we aan bij Calico.

Dit is een plaatsje waar vroeger dus echt cowboys woonden. Niet alles is orgineel meer maar dan is het weer zo gebouwd als het vroeger was. Echt lollig om te zien, de brandweer met heel veel emmertjes (doorgeven!), het oude schooltje, winkeltjes met laarzen, vachtjes etc. Je kunt overal naar binnen en er zijn echte spullen te koop. De jongens mogen ook nog goud zeven in een bak met water en houden er allebei een zakje “foolsgold” aan over, zoals de aardige cowgirl het noemde.

We drinken er een icee (slush) en eten een hot dog en vervolgen onze reis.

Langzaam zie je onderweg de omgeving weer groener worden en ik ben blij als we weer palmbomen en bananenbomen en gras zien. Ik ben toch meer een kusttypje, Huub vond het binnenland erg spannend.
De kinderen mogen kiezen waar we gaan eten en het wordt een Denny’s.

Rond 19.00 uur komen we dan weer bij de Dana on Mission Bay aan, het hotel waar we ook begonnen zijn. Het is bijna thuiskomen.

We hebben nu een kamer in een ander gebouw en niet op de begane grond maar op de eerste etage. Het uitzicht vanaf het balkon is eigenlijk nog mooier dan de vorige keer en Huub en ik genieten van het uitzicht met de ondergaande zon.

De vakantie is bijna ten einde, we hebben toch wel weer geluk gehad met alles en we kijken heel tevreden terug op echt een droomvakantie. Wel eentje waar je niet heel uitgerust van terugkomt maar die we nooit zullen vergeten.

Nu hebben we nog een laatste dagje voor de boeg die we gedeeltelijk op het strand gaan doorbrengen. Even rustig liggen en zonnen net als we normaal 3 weken in Frankrijk doen. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *