22-7 Van Amsterdam naar Orlando

We zijn er hoor!! Na een voorspoedige reis zijn we in Orlando beland.

Om 9.30 uur vertrokken we van huis en zijn we zonder files naar Schiphol gereden. Om 10.30 uur stonden we in de korte rij voor de bagage drop off omdat we gisteren al online hadden ingecheckt.

Helaas was mijn Esta (Marjolein) niet goed (terwijl ik een printje had met toestemming!) en moest ik dus de rij uit en een Estazuil zoeken om opnieuw toestemming te vragen om de USA binnen te gaan. Gedoe, was uiteindelijk onzin omdat ze volgens mij mijn naam verkeerd had ingevoerd maar afijn, na wat vertraging mocht ik ook mee.

We hadden thuis niet ontbeten met het idee dat we daar op Schiphol toch uren de tijd zouden hebben maar uiteindelijk moesten we ons nog bijna haasten ook en hebben we maar om 12.00 uur een hamburgertje bij de Mac gescoord. Op zijn amerikaans dus maar meteen.

Daarna ging het allemaal vlot en om 13.45 zaten we op onze rijen 10 en 11 in de Comfort Class klaar om te vertrekken….
Helaas, er was geen toestemming om te vertrekken, we moesten nog een uurtje wachten. Om 15.00 uur gingen we dan gelukkig toch de lucht in.

Onderweg hadden we een entertainment set met films, series e.d. Was lekker, ik heb bijna
3 films gezien. Het eten was te eten maar het was niet veel.
Ondanks het uur vertraging zijn we toch voor 18.00 geland. Dat was netjes!

Na het landen wilde Huub rustig aan doen maar ik sprong op en sleurde de rest mee en we waren er als een van de eersten uit. Waardoor we ook maar 1 iemand voor ons hadden bij de douane met de vingerafdrukken, foto’s e.d. Dat ging dus lekker soepel.  Ook bij de koffers ging het vlot en daarna naar Hertz voor de auto! We hebben een Chevrolet Traverse meegekregen, een mooie grote bak en onze 4 koffers passen er makkelijk in met nog ruimte voor meer. De mannen zijn er allemaal erg gelukkig mee. Huub moet daar nog maar wat over schrijven.

Nu zitten we in het Days Inn in Orlando. Na wat verkeerd te hebben gereden zijn we er dan en het is nu 21.15 uur. In Nederland dus 3.15 uur ’s nachts.
Ik ben dus een beetje moe. Morgen schrijven we wel weer wat meer! Het weer is
in ieder geval mooi, droog en pfoe erg heet, nu zelfs nog boven de 30 graden.

Trusten!!!! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *