23-7 Van Orlando naar Hollywood (Miami)

Na een beetje een onrustige nacht waren we om 6.00 uur toch wel echt wakker. Dus maar de spullen gepakt en de kids wakker geschud in de kamer naast ons. Om 7.00 zaten we aan het ontbijt. Je kreeg gewoon een bord met soort gebakken aardappeltjes, scrambled eggs (uit een pak denk ik) en 2 geroosterde boterhammen met boter en jelly. Tja het was te eten maar niet echt voor herhaling vatbaar. Gelukkig sliepen we hier maar 1 nacht. Daarna hebben we de auto ingeladen en hop op weg. Het weer was warm en erg vochtig, dat wordt nog even wennen voor ons.
Onderweg was het rustig maar ik vond het een wat saaie weg… Het werd wel steeds donkerder en af en toe regende het wat. We zijn in de buurt van Jupiter maar richting kust gereden om een stuk over de A1A te rijden, de weg langs zee. Daar begon het echt te stormen en te stortregenen. Ook mocht je er maar 30 mijl per uur dus het schoot ook niet erg op. Wel hebben we de meest prachtige villa’s gezien. Er zitten echt paleisjes tussen.
Rond 12.00 uur moest ik erg nodig naar het toilet en dus maar op zoek naar een restaurant. Uiteindelijk bij de Denny’s beland. Daar heerlijk gegeten en veel gedronken en en daarna naar de Sawgrass Mills Mall gereden, een groot outletwinkelcentrum. Het regende nog steeds dus we hadden geen haast. We hebben wat shirtjes en korte broeken gekocht voor weinig bij Macy’s en nog logo-vesten bij GAP. Toen een pretzel bij Antie Annies en daarna alleen nog naar de Nike Factory Outlet voor gympen voor mij (geweldig, dames-schoenmaten lopen hier tot 44!), voor Derk en voor Tom. Ik ben blij, nu kan ik wel een dagje Disney lopen. Uiteindelijk waren we pas tegen zessen bij het hotel. Inmiddels was het droog en het zonnetje brak door, wel stond er nog een flinke wind 

Wow, wat een hotel, prachtig! We kregen een upgrade (gratis) van een 1 kamer met twee bedden met sea view naar een appartement met twee slaapkamers en badkamers, woonkamer en keukentje met sea front view!! Uitzicht recht op zee dus! Echt helemaal top!! Dit is het uitzicht van voor onze deur !! Kwijlen he?

Klein hotelletje voor alle grote
Het uitzicht!
Kamer van de boys

Rond 19.00 uur zijn we richting de broadwalk gaan lopen, een soort boulevard met restaurantjes en winkeltjes. Volgens Thomas van het hotel was het de beste van Florida…oke, nou wij zullen wel verwend zijn met Scheveningen, ik vond er dus niet veel aan. Het was trouwens een aardig stuk lopen en het zweet gutst echt van je af hier. De poriën raken weer lekker schoon. Uiteindelijk bij een italiaans restaurant gegeten, een fishermans platter, visjes en inktvisringetjes met friet. Wel leuk met uitzicht op de zee!!

De boulevard van Hollywood

Ondertussen begonnen we wel een beetje in te storten. Onderweg nog wat water en frisdrank gekocht en weer teruggesjokt naar het hotel. Ik begrijp waarom iedereen alles met de auto met airco doet hier! 🙂

Eenmaal bij het hotel aangekomen zijn we vrijwel direkt gaan slapen. Een voordeel, door het luide gezoem van de airco hoorde ik Huub niet snurken!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *