24-7 Dag Miami

Wat een heerlijke dag was het vandaag! Om 6.15 uur waren we wakker na een redelijk goede nacht en zijn we buiten op het strand gaan kijken. Nog steeds is het heet maar de wind was wat gaan liggen en er was nog steeds aardig wat bewolking.  
Ik heb even het verhaal van gisteren op de laptop geschreven en daarna zijn we naar een Denny’s gereden voor een onbijt. Het was weer heerlijk en er waren heel dikke serveersters waardoor ik me ook geen zorgen meer maakte over mijn blote dikke bovenarmen! 🙂
Daarna zijn we doorgereden naar Biscayne Boulevard in Miami. Was erg leuk en gezellig daar. Winkeltjes, restaurants e.d. en natuurlijk boten voor diverse tochten. Kaartjes gekocht voor de boot van 12 uur en lekker 1,5 uur op de boot gezeten. Het weer was inmiddels prachtig, blauwe lucht met af en toe een wolkje. Kijken naar diverse eilandjes, de huizen van the rich and famous, mega cruiseschepen en een mooie blauwe zee. Was erg leuk om te zien. We hebben in elk geval veel foto’s gemaakt.

Daarna hebben we daar ook wat chinees gegeten voor we weer met de auto richting Ocean Drive gingen, de bekende flaneerstraat met hotels. Het was er druk (het is tenslotte zaterdag) dus parkeren behoorde niet echt tot de mogelijkheden.
Dus zijn we maar gewoon er in een slakketempo doorheen gereden en heb ik links en rechts wat foto’s gemaakt.
Op de terugweg naar het hotel zijn we nog door het Art Deco District gereden. We zaten de hele tijd, Wow! Wow kijk, o jee wat mooi! Die A1A is echt kilometers lang kwijlen! Miami is echt veel mooier en leuker dan ik verwacht had!  

De auto

Rond 16.00 uur waren we weer bij ons hotel. Snel omgekleed en hop, op blote voetjes het trapje af en het strand op.  Echt cool zo’n hotel aan het strand!
Daar lekker de zee in, tjonge wat warm! 28 graden ongeveer. Dat had van mij wat koeler gemogen maar was toch wel lekker. Mooie golfjes ook, niet te hoog maar precies goed. De jongens hebben zich ook bijzonder vermaakt.

Om 18.00 gaan douchen, omkleden en daarna naar de Outback gereden. Ons favo restaurant van vorig jaar. Het was weer genieten, alleen zat ik zo vol met de gratis soda refills dat ik eigenlijk geen toetje meer lustte. Gelukkig had Huub het trio (combi van alle desserts) en heb ik daar wat hapjes van genomen.
Op de terugweg kwamen we langs de supermarkt Publix die 24 uur per dag (!!) open was, dus daar hebben we wat frisdrank gekocht, een koelbox ($3.-) en een zak ijs, zodat we morgen in de auto op weg naar Key West lekker koele drankjes hebben.

Om 22.00 waren we weer thuis. De jongens zijn direct naar bed gegaan. Huub heeft nog even bij me gezeten maar is nu ook naar bed vertrokken. Hier zit ik dan, alleen in het halfdonker achter mijn laptopje. Wat ben ik toch de die hard van de familie! 🙂
Morgen verlaten we dit idyllische plekje. Jammer maar er komt vast nog meer leuks en moois aan.

We houden jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *