19 juli: Dag bijkomen en shoppen

Van 22.00 tot 2.00 uur slapen we heerlijk, daarna zijn we wakker. Uiteindelijk vallen we wel weer steeds voor een half uurtje in slaap en om 6.30 zijn we het wel zat en gaan we maar vast douchen etc.
Goed nieuws, de koffer is terecht en inderdaad netjes bezorgd! Dat is een geruststelling.

Er is ontbijt in het hotel maar dat ziet er erg ongezellig en kaal uit bij de receptie, dus we besluiten toch maar naar de Denny’s in de buurt te gaan. Heerlijk ontbeten en daarna gaan we door naar de Cherry Creek Mall. Mooi winkelcentrum, luxe shops en lekker overdekt met airco want buiten is het al aardig warm.
We beginnen bij de Macy’s. Huub koopt een bermuda en 2 Ralph Lauren polo’s

Hotel in Denver

Hotel in Denver

Derk ook een bermuda, een leuk t-shirt en een spijkerbloes. Door naar de Abercrombie waar we voor Derk flink hebben ingeslagen. Een spijkerbroek, 2 T-shirts, een sweater en een geruite bloes. Lekker dat hier de sale al is begonnen.
Zo, die kunnen even vooruit. Verder nog bij o.a. Sony etc. gekeken, een smoothie gedronken en de hele mall rond gelopen. We besluiten ook nog een enorme Walmart te zoeken en halen daar o.a. water, frisdrank, broodjes, danish, fruit en een koelbox. Ook mijn favoriete keelsnoepjes, waarmee ik heel zuinig afgelopen jaren mee ben doorgekomen maar die nu echt op waren.

Daarna is het rond 15.00 uur als we weer bij het hotel zijn, we zijn echt moe van het slechte slapen en het shoppen. We relaxen wat, lezen en internetten.

Rond 18.00 besluiten we naar de Outback te gaan. Volgens Huub en Derk veel te vroeg. Tss this is America guys, niks is te laat of te vroeg! En inderdaad, als we er aankomen is het net vol en de ober geeft ons net zo’n pieper maar dan komt er precies een tafel vrij en kunnen we gaan zitten

De auto; een Chevrolet Tahoe

De auto; een Chevrolet Tahoe

Hoe bedoel je timing?
Natuurlijk weer super lekker gegeten. Porties lijken wel kleiner dan een paar jaar geleden maar dat kan geen kwaad. 🙂
Daarna naar de kamer, ik tik het verslag, de mannen kijken een soort funniest home video’s op tv.
Ik voel mij langzaam instorten dus ik hoop wat langer te slapen vannacht.
Morgen naar Estes Park in the Rocky Mountains, die we overigens al gedeeltelijk vanuit Denver kunnen zien met mooi sneeuw op de toppen. Verder hebben we niet veel van Denver gezien maar dat zat ook niet in de planning.
O ja, zag net mijn eerste eekhoorntje! O wat zijn ze toch leuk!!

Ik weet niet zeker hoe de internetverbinding gaat zijn de komende dagen dus niet zenuwachtig worden als jullie even niks horen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *