31 juli: Dag Vegas

De mannen hebben het erg leuk gehad bij Penn & Teller (een illusionistenduo) en zijn om 23.15 weer in het hotel terug gekomen. Ik was echt net in slaap gevallen.
Ze vertellen er nog wat over en om 24.00 slapen we.
Om de volende dag om 9.00 wakker te worden. Zo, dat was lang, lekker! Derk ligt dan overigens nog in coma. Voordat we gedoucht en klaar zijn en bij de Denny’s aan het “ontbijt” zitten is het al bijna 12.00 uur.
Het is er druk en we moeten even wachten. Daarna lopen we naar het Bellagio hotel, Ceasar’s Palace, the Forum shops en dan weer terug via the Mirage en dan met het gratis trammetje naar Treasure Island. Dat klinkt allemaal heel snel en dichtbij maar het zijn takke-einden lopen en buiten is het 44 graden

Ons zwembad vanaf de 33e etage

Ons zwembad vanaf de 33e etage

. Pff ik hou daar echt niet van. Goddank kun je veel door de hotels lopen waar een flinke airco aan staat. Maar het is even goed erg vermoeiend.

Rond 15.30 zijn we weer op de kamer en komen daar weer even bij.
Om een uur of 17.00 gaan we dan weer met de auto naar Fremont Street. Dat is het oude centrum van Las Vegas waar ook veel hotels, casino’s, restaurants etc. zitten. Op het plafond van Fremont wordt elk uur een soort licht/muziekshow getoond.
We gaan echter eerst naar het Golden Nugget hotel waar ze een zwembad hebben met een groot aquarium met haaien en andere vissen. Fraai! Daarna gaan we daar naar het buffet. $19.95 (15 euro) per persoon inclusief frisdrank. Eten is weer heerlijk!

Dan wordt het tijd om naar Fremont Street te gaan. De vorige keer in Las Vegas zijn we daar niet aan toegekomen. Wow, wat een sfeertje

Met de gratis tram naar the Mirage

Met de gratis tram naar the Mirage

Allemaal verklede mensen waarmee je op de foto kan (Rick James, Snoop Dog, Kiss, spiderman etc.)
Ook speelt er een DJ, verschillende bands, gitaristen etc. Er zijn mensen aan het schilderen en boetseren, er zijn winkeltjes, noem maar op.
En dan om 20.00 uur en ook die van 21.00 uur zien we, de licht/muziekshow. Echt gaaf gedaan ! De eerste band ken ik niet maar de 2e is met Bon Jovi. Het is niet echt uit te leggen, je moet het zien. Misschien dat jullie een idee krijgen bij de foto’s.
Om 22.00 uur komt Queen, ook leuk maar ik ben doodmoe. Derk kijkt nog een tijd met een goede goochelaar en daarna gaan we naar de auto. Tegen 22.00 zijn we weer in het hotel. Overigens doen we er 10 minuten over om van de auto naar de kamer te komen. Maak er 20 van als we onderweg bij de Starbucks nog smoothies meenemen.

Nog even relaxen en dan weer heerijk slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *