1 augustus: Nog een dag Vegas

Het is dat ik steeds wakker word van iemand die Housekeeping roept op de gang (niet tegen ons, we hebben een niet storen kaartje aan de deur) anders sliep ik hier nóg langer.
Ik check mijn mail en upload wat foto’s van de afgelopen dagen (staan er nu dus bij, als je die nog niet gezien had) en om 10.00 wordt Huub ook wakker. Op Derk moeten we nog iets langer wachten.

Het is dus weer laat voor we vertrekken. We besluiten naar the Outlet Shopping mall te gaan en beginnen met een ontbijt bij de Subway. Lekkere broodjes en een grote koffie en thee.

Vandaar gaan we naar de ‘Vans off the Wall’ winkel voor 2 t-shirts voor Derk. Dan naar GAP, voor een vest en een zwembroek voor Derk én een opvouwbare tas voor mij

Hotel New York New York

Hotel New York New York

Door naar Tommy Hilfiger, daar kopen we 3 overhemden en een polo voor Huub, een polo voor Tom en een zomerjas voor Derk, vast voor volgend jaar. Alles is er al veel goedkoper dan in Nederland en dan ook nog eens alles voor 50%. Nice! Uitendelijk vind Derk ook nog een mooie leren portemonnaie die hij zelf koopt.

Huub wil dan alleen nog nieuwe Nikes dus daar lopen we ook nog heen. Het is echter in de open lucht en het is 46 graden. Als je je mond open doet, verdamp je. Zo voelt het in elk geval.
We proeven een Pina Colada smoothie. Slimme zet, erg lekker dus die gaan we kopen….dorst!!!

Uiteindelijk kopen de mannen bij the Nike Store allebei nieuwe Nikes, dus die kunnen ook weer kilometers maken.
Rond 15.30 zijn we weer in het hotel na nog even over de Strip te hebben gereden. We hadden eigenlijk nog meer hotels willen bekijken maarvinden de hitte zo vermoeiend dat we het maar even laten

M&M Store van 3 verdiepingen

M&M Store van 3 verdiepingen

Vandaag gaan we eens het buffet in ons hotel TI nemen. We hebben een bon gekregen bij het inchecken dat 1 persoon gratis eet. Kosten zijn daarom $52.00 voor 3 personen incl. frisdrank. Niet slecht! Eten is ook hier weer goed en vooral het dessertbuffet is errug uitgebreid met aardbeien in chocola, ladingen taarten, koekjes, ijs en zelfs suikerspinnen.

Daarna weer de strip op omdat we graag de fonteinen van het Belaggio wilen zien en we hebben Tom een Hangover shirt beloofd die ze alleen bij Ceasar’s Palace hebben.   We kijken bij de Vulkaanuitbarsting-show van The Mirage, gaaf hoor, wel heet met dat vuur.
We komen ook weer langs een Abercrombie winkel en Derk vindt de geur van herenparfum die er hangt zo lekker. Hij heeft al 3 x getwijfeld maar besluit ‘m nu toch te kopen.
We twijfelen erg over het t-shirt voor Tom maar kopen volgens Derk de vetste (hoop dat Tom dat ook vindt) om vervolgens een half uur te moeten wachten bij de fonteinen van Belaggio

Nieuwe aankopen

Nieuwe aankopen

4 jaar geleden was het volgens mij elk kwartier, nu helaas niet. Het is wel weer bijzonder om te zien.

Ons hotel, Treasure Island, heeft ook een show die we nog steeds niet hebben gezien met een schip en sirens en piraten. Die begint over 10 minuten en het is 20 minuten lopen en nog steeds heet. De mannen rennen vooruit en ik zeg dat ik wel kom, ga maar….
Ik hobbel erachteraan met als gevolg dat ik zo achteraan sta dat ik niks zie. Daar is niks aan, Huub en Derk zie ik niet meer en ik verga van de dorst dus ik ga maar vast naar de kamer om een lekker koud drankje te nemen. De mannen hebben dat gelukkig begrepen en komen een kwartiertje later ook. Ze hebben het wel goed kunnen zien en vonden het leuk.

Om 23.00 kijken we uit het raam nog een keer de vulkaanuitbarsting en daarna gaan we slapen. Of nou ja, de mannen slapen al snel en dan begint er plots een feest in de kamer naast ons. Minstens 10 man, harde muziek en een hoop gegil. Waarom slapen de mannen hier doorheen en lig ik om 1.15 nog wakker? Dan ben ik het zat en bel naar beneden om te klagen. Ze beloven security te sturen en zowaar 10 minuten later is het stil! Zo dat ging snel, nu kan ik ook eindelijk slapen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *