2 augustus: Van Vegas naar San Diego

Uiteindelijk na de herrie van vannacht toch weer lekker geslapen. Vandaag ben ik om 7.30 wakker. Nog even mail checken en de reacties (altijd leuk, bedankt daarvoor!) en douchen etc. We kunnen via de tv uitchecken en dat gaat dus erg eenvoudig. Bepakt en bezakt lopen we daarna weer 10 minuten door het hotel naar de parkeergarage.
Stap 1 vandaag is tanken want de tank is vrijwel leeg. De Garmin stuurt ons allemaal vreemde wegen in en we staan mega vast op de Strip. Fijn met een lege tank.
Uiteindelijk komt het gelukkig toch nog net goed. Als we hebben getankt, zit er tegenover een Denny’s waar we maar meteen ontbijten. Lekker eitje, toast en fruit.

Het is al na elven als we dan echt op weg gaan naar San Diego

Penn & Teller at Rio

Penn & Teller at Rio

En jeetje wat een drukte. Pff niet fijn rijden, we staan steeds stil en het schiet voor geen meter op. Volgens de radio is het het weekendverkeer. Amerikanen gaan dan vanuit Las Vegas naar de kust voor het weekend. Mmm ja dat wisten we niet.

Plots knallen er vlak achter ons 2 op elkaar. Huub ziet het gebeuren in zijn achteruitkijkspiegel en wij draaien ons dus ook om. Een witte is op een grijze geknald. En wat doet ie?
Hij geeft gas en schiet tussen alle auto’s door weg!! Huh, doet ie nou? Wat een aso zeg!
We zien de grijze (die dus van achteren geraakt is) er nog achteraan proberen te gaan maar de witte is al niet meer te zien. Pff blij dat wij dat niet waren. Witte was zeker niet verzekerd….

Wat ik steeds vergeet te vertellen; we hebben een DVD speler in de auto. Derk heeft een paar goedkope dvd’s gekocht en op lange afstanden zit meneer dus achterin op een uitklapbaar scherm filmpjes te kijken.

Onderweg nemen we weer een smoothie (die ik lekker hollands smoessie noem) en omdat het zo laat wordt eten we ook onderweg bij een Applebee’s. Heerlijk weer, ik had nu een gerecht van 550 calorieën (staat er dus bij) en was echt lekker en genoeg.
Niet alles is veel en vet in de USA.

Om 19.30 zijn we uiteindelijk bij het hotel. Huub gaat een was draaien (ze hebben hier grote wasmachines en drogers) en Marjolein gaat het verhaal schrijven en ondertussen America’s Next Top Model kijken. (met meisjes én jongens)

Morgen naar Sea World!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *