3 augustus: San Diego/Seaworld

Best lekker geslapen. Bed is wel een beetje hard. Bedden in Las Vegas waren tot nog toe wel het lekkerst. Rond 9.00 uur staan we op, om 10.00 bij de Denny’s ontbijten en dan door naar Seaworld. Tickets met $15.00 korting én geldig voor een dag extra zijn inmiddels gekocht! Beetje Googelen op promo code scheelt toch weer $45.00 totaal.
Het is er ontzettend druk en toch gaat het best snel. Als eerste zien we een dolfijnenshow. Eigenlijk moeten we hier helemaal niet zijn. Echt diervriendelijk is zo’n park natuurlijk niet. Ik zou er ook niet nog een keer heen gaan. We hebben het Derk al jaren geleden beloofd dus daar houd ik mij in dit geval aan…

Het leuke in Amerika is dat je tijdens het wachten altijd al geëntertertaind wordt

Dolfijnenshow

Dolfijnenshow

Er is iemand die liedjes zingt met een gitaar waar het publiek bij betrokken wordt of ze maken grapjes met het publiek. Mensen natspuiten, net doen of ze in iemands nek niezen en dan ook met de plantenspuit, er wordt gedanst en gedaan. Soms is het bijna leuker dan de show zelf!

Na de dolfijnenshow gaan we naar de zeeleeuwenshow waar ook een ottertje aan mee doet…. Zeeotters zijn mijn favoriete dieren!

Als laatste zien we de orcashow. Heel bijzonder! Nou is het ongeveer 25 graden en half bewolkt maar van het naar de shows kijken in de open lucht, doen we voor het eerst deze vakantie een kleurtje op. We moeten ons echt insmeren.

We zien verder nog dolfijnen gewoon zwemmen en wat zo leuk is, is dat ze zichzelf vermaken met ballen etc

Dolfijnenshow

Dolfijnenshow

Echt leuk om een tijd bij te kijken. Er zijn natuurlijk ook allerlei aquaria, ijsberen, Belugawalvissen (wit en heel mooi!), pinguïns en puffins die ik ook zo leuk vind maar die vrijwel niet op de foto te krijgen zijn.

Als laatste gaan Derk en Huub in een attractie met achtbaan die door het water gaat en waar ze echt soaked uitkomen, haha. Ze zaten ook weer precies vooraan.
Drijfnat lopen ze dan naar de auto om zich thuis om te kleden voor we weer ergens gaan eten. Vandaag wordt het weer de Outback. En ja, weer heerlijk! De refills werken nog goed voor Derk in elk restaurant, hij drinkt steeds 3 grote glazen. Ik begrijp niet waar hij het laat.

Uiteindelijk is het na negenen als we weer bij het hotel zijn. Weer de foto’s erop, verhaal bijwerken etc. Nu is het bijna 22.30 en ik ben moe en rozig van een hele dag buitenlucht en zon.

Trusten! x

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *