4 augustus: Dag San Diego : strand+Sea World

We slapen echt lekker hier. Thuis red ik altijd maar krap 6 uurtjes per nacht. Hier slapen we minstens 8 en soms wel 9 uur. Lijkt het toch echt vakantie, haha.

Derk heeft vandaag geen zin in ontbijt en heeft nog een smoothie. Even alleen zijn i.p.v. constant bij je ouders is ook lekker dus Huub en ik gaan samen even in de buurt rondkijken en bij Denny’s ontbijten. Ik bestel een hot tea (anders denken ze dat ik een ice tea wil) maar ze denkt dat ik haar hottie noem geloof ik want ze snapt me niet…Nou ja zeg, zo raar praat ik toch niet?
Uiteindelijk komt het goed en na het ontbijt halen we ook nog wat water en frisdrank want daar zijn we bijna doorheen.

Mooie huisjes in Coronado

Mooie huisjes in Coronado

Pas rond 12.00 uur zijn we dan weer bij het hotel. We relaxen nog wat, reorganiseren een koffer waar de strandhanddoeken in zaten en kleden ons om, om naar het strand te gaan.
Het is 14.30 voor we er liggen en het is heerlijk, warm zonnetje, iets koeler windje. Me like!
Na 1,5 uur gaan we maar weer want we willen niet verbranden. We rijden terug over de enorm hoge Coronadobridge en langs prachtige huizen aan het strand, kwijl.

Onderweg halen we bij de Walmart kip en coconut shrimps en een Ceasar salade om eens simpel op de kamer op te eten. Ook meteen broodjes voor een picknickontbijt morgen.

Het smaakt heerlijk en bij een open raam op de kamer luisteren we naar een Mexicaanse band die speelt bij het restaurant hiernaast. Klinkt lekker!
Rond 18.30 vertrekken we dan weer naar Sea World.

Ons hotel in San Diego

Ons hotel in San Diego

We hadden gratis een dag extra toegang en we hadden de avondshows niet gezien. We kunnen lekker dichtbij parkeren en zijn ook snel binnen. Huub en Derk doen een Manta achtbaan en ik zit op een bankje te wachten wanneer een Amerikaanse man naast mij komt zitten waarmee ik een half uur heb zitten kletsen over de verschillen tussen onze landen. Dat is best grappig om eens te horen, het was een gezellig gesprek.  Hij heeft maar 15 vakantiedagen per jaar en betaalt $2200 aan Health Insurance….zo dat is veel. Verder vindt hij het erg grappig dat wij maar 1 badkamer hebben (iedereen heeft er hier tussen de 2 en 4) en dat ik geen rijbewijs heb en veel fiets…

We eten een ijsje, zien een zeeleeuwen/ottershow in het donker (om 20.00 is het hier echt donker) . Om iets voor tienen is het afgelopen en daarna sluit het park met vuurwerk. Prachtig!! Ook Derk vond dit het mooist vuurwerk dat hij ooit heeft gezien.
Het was weer een mooie dag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *