5 augustus: Van San Diego naar Los Angeles

Vandaag eens iets vroeger wakker en voor de rest wakker is heb ik al met Tom thuis gechat en heb ik het verhaal van gisteren getypt. Daarna gaan we allemaal douchen en de boel weer inpakken.
Vandaag verlaten we San Diego. Mooie stad waar we eigenlijk weer niet heel veel van hebben gezien. Wat bijzonder is, is dat er grote wegen door de hele stad gaan en je dus overal snel bent maar niet veel van de stad ziet..

Onderweg gaan we via La Jolla, mooie dure badplaats met prachtig strand en villa’s. We rijden er even rond maar er valt niet voor even te parkeren dus besluiten maar door te gaan naar Los Angeles.
Tussendoor een benzine en koffiestop en rond 15.00 uur zijn in het Doubletree by Hilton in Culver City. We zitten hier heel centraal voor alles wat wij in LA willen doen.

Doubletree by Hilton

Doubletree by Hilton

We krijgen een warm welkomst chocoladekoekje wat erg lekker is en hebben een kamer op de 9e verdieping met leuk ver uitzicht op LA. Verder is de kamer mooi maar niet mooier dan bijv. de laatste Best Western.

We installeren weer de computers. Derk en ik kijken een stukje Rock of Ages film en Huub doet een hazeslaapje. Om 17.00 vertrekken we naar de Santa Monica Pier.
Langs de boulevard is een soort openlucht fitness en het is knap wat die gasten allemaal kunnen in touwen en op bruggen etc.
Daarna de pier op. Cool, heel gezellig, groot en druk. Ik snap niet dat ze in Scheveningen niet zoiets doen. Dat zou zo gezellig kunnen zijn.

We lopen een klein rondje en gaan eten bij Bubba Gump. Heerlijke garnalengerechten en de mensen die er werken zij allemaal erg simpel maar ook erg vrolijk en we moeten er erg om lachen.
Eten is heerlijk en uitzicht op zee en strand natuurlijk ook.
Na het eten lopen we een groter rondje en ik maak een lading foto’s. Het is mooi hier!
Ik zie ook mijn eerste pelikanen vliegen deze vakantie.

Als het bijna donker is lopen we terug naar de auto en rijden in 15 minuten weer naar het hotel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *